okt 30

Fuszer, eskuvo.sum()

Ez egy erdekes dolog. Fuszer rohadtdraga, ?1.5-nel kezdodik. Mert hulyek, es nem aromazacsiban van, mint otthon, hanem csecse kis uvegben, ami nyilvanvaloan megdragitja. Van par sajatmarkas muanyag szoroban is, az egybol valamivel olcsobb, de ilyen csak alapfuszerbol letezik, ugymint bors.

Ami fuszer kicsit is “extra” ezeknek az idiotaknak, az mindjart sokkal dragabb is, pl a kozonseges komeny.

Nade nem hiaba termelt ide az Uristen ennyi ronda indiait, legyen beloluk valami hasznunk, a World Food polcokon van indiai fuszer. Igaz, hogy ez meg a lo tulso felere torteno ateses, mert ezek meg felkilosokban tudnak gondolkodni. De pl. egesz bors: general angol 65g ?1.6, indiai zacskos 440g ?2.7. LOL. Biztos hogy eleg lesz egy evig is, de egy taknyos teszko ne rajtam akarjon meggazdagodni mar.

A kovaszos uborka ogórka kwaszoni, a savanyukaposzta kapusta kwaszona (sauerkraut). A scone egy edes pogacsa es finom, taplalo, vitaminban gazdag, vagy nem, de olcso.

Az elozo posztban emiltett megnosulest azota monitoroztam, es igy 2 havi statisztikabol megallappithato, hogy pont ugyanolyan, mint eddig, Kiveve, hogy otthon anyam folyton talal itt-ott ilyen-olyan celra felretett tizezreseket. (persze mindenki ki lett fizetve, csak osszevissza)

Nagyon romantikus meg szep volt termeszetesen, + birkaporkolt.

70 meghivottbol kb 60 fogyasztovendeg befogyasztott:

12liter palinkat,
masfel uveg unikumot,
1 kishordo (30l) meggyes sort,
10 rekesz hagyomanyos sort ha jol emlekszem,
rengeteg bubis es mentes vizet (volt vagy 150 liter),
5-6 uveg vorosbort,
3 uveg feherbort,
4 uveg jagert,
az osszes noi kremlikor cuccot (6 uveg),
es ugy 70 liter mindenfele uditot,
viszont egy cent konyakot nem ivott senki.

En csak Stefflt ittam eros izgalmi allapotban, mert ha mindenkivel megiszom a felest, aki nyujtogatta, hat mar 9re elhalok. Mindenki azt mondta, jo buli volt, az illetekesek tudjak, hol erik el a kepeket. A kaparos sorsjegyektol ugyan nem lettunk milliomosok, de vagy 3 napig kaparuk, jo moka volt.

A kovetkezo projek keretein belul hitelt veszunk fel belathatatlan kockazattal, es eldorbezoljuk lakasra. Lasd shared ownership.

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Vélemény, hozzászólás?