jún 06

Oromtelitokom

A kocsim atment az eredetisegvizsgan (VIC), biztositottak rola, hogy valoban nem 3 masik lopott Puntobol hegeszgettem ossze a sufniban. Persze ha kerdetek volna, megmondtam volna. Ez azert kellett, mert a kocsog biztosito totalkarra irta (C kategorias roncs lett belole, write-off) es a hatosag (VOSA) nem birta agyilag elkepzelni, hogyan mukodik megis. Azt nem irta oda a biztosito, hogy csak a lokharitot meg a lampat kellett cserelni. Na nembaj, hat kedveljuk a kalandos eletmodot. Leighton Buzzard egy kibaszott labirintus.

A Wizzar hulye dropdown listaja miatt a felesegem kicsit afgan lett a beszallokartyajan. Ez baj, mert igy az virit ott hogy NON EU. Tehat fel kellett hivnom az emeltdijast, es kijavittatni. Szerencsere ez ingyen van, admin dij nelkul. Viszon ellopott vagy 1 percet, hogy kezdte mondani mit kell nyomni melyik nyelvhez, es magyar kurvara nem volt. Ugyhogy ha valaki angliabol hivja a Wizzairt, nyugodtan nyomja csak az 1-es menut, angol nyelvhez, azzal is sporol egy percet.

Igen, megyunk haza kicsit. Ideje, mert az jo. Igaz erre itt is joido lett, otthon meg elromlott es arviz is van. Megint vonatozhatok, milyen orom.

Megkaptuk a foldhivatalos papirt, hogy a haz mostmar szerintuk is nagyon a mienk, kozosen.

Amikor egy hete vizszintesen esett az eso, a teto lapos resze beazott. Hat ez nem nagy gaz, van ra gari, szoval megcsinaljak meg minden, nem is latszik egyaltalan. De persze akkoris megcsinaljak.

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Vélemény, hozzászólás?