febr 10

Összefoglaló: Hetti, lakás, nyaralás, kocsi, Produban, barátok

Hát szép sorjában elkezdem ezt az összefoglalót, mert sok minden történt azóta, h itt jártam. Na de jobb későn, mint soha. Érdekes, pont a minap gondolkoztam, h eleinte naponta írtam a blogot, annyi minden új dolog történt. Igazából most is mindig történik vmi, de igazságszerint simán csak lusta vagyok leközölni ?

Hetti

Hetti nagyon jól érzi magát nálunk, már kialakult szokásai vannak. Igazi kis szeretet hógombóc, azon ritka macskatípusok közé tartozik, aki szeret csak úgy. Nem vár érte ennivalót vagy bármi mást. Csak jön és szeret és olyan hangosan dorombol, h ha fent csinálja, lent halljuk ? Enyém az etetés, alom tisztítás és ölelgetés-szeretgetés, Rác pedig játszik vele és esténként kézben viszi le aludni, annyira édesek ilyenkor.

    

Lakás

A házon még mindig van mit csinálni, sztem egy röpke 20 év és be is lesz proper rendezve. Most éppen hadban állunk az építtetővel, mert nem tudsz úgy lépni egyet, h ne hidd azt, légitámadás ért minket. Hasonló a helyzet a szomszédokkal is, úh együtt nyújtottuk be az igényünket az azonnali javításra. Ez azt jelenti, h ez is majd vmikor nyáron vagy utána fog rendeződni. Valszín nem jól csinálták meg a tartó gerendák rögzítését és ezért nyikorog, csikorog. A dekoráció is várat még magára, most úgy döntöttünk, h inkább profikra bízzuk az ízlésünket. Egyrészt egy új ismerős tájékoztat minket, hogyan lenne érdemes kihasználni a helyeket és hogyan nézne ki szépen. Zoli is segít a konyha tervezésében, de az is ugye évek. Majd szép lassan alakulunk.

Nyaralás

Úgy néz ki, h megadatik egy álomnyaralás, augusztusban. Az egyik ismerősünk jamaicai és tervezte, h hazamegy idén. Ezt tavaly augusztus környékén mondta és megkérdezte, h nincs-e kedvünk vele menni, meg jön néhány barátja. Körbe tudna mutogatni mindent, meg elvinni olyan helyekre, ahol tényleg érdemes járni. Szóval mivel volt/van egy évünk spórolni rá, ezért igent mondtunk és letettük a foglalót. 5* hotel, all inclusive, még a mini bár is ? Janka is jön velünk, úh már megbeszéltük, h 5000 képet csinálunk naponta, minimum! Meg akarunk mindenféle giccses dolgot, mint a tengerparton/tengerben lovaglás, delfinekkel úszás, meg szikláról átlátszó vízbe ugrás, MINDEN! Eddig csak mondogattuk meg tervezgettük, még mindig az a fázis van, de hihetetlen, h egyre közelebb a dátum. Várjuk nagyon! Sajnos ilyen lesz a hely:

Kocsi

Úgy vettem észre, h nem írtam még az új kocsinkról, valszín az utolsó cikkem után vettük. Visszatértünk a szerelmemhez, Nissan Note. Elmentünk megnézni egy Peaugot 2008-at, mert nagynak tűnt és jó a dizájnja, de sajnos csalódnunk kellett. Amikor beültünk a próbavezetéskor, össze kellett húznom magamat, h beférjek hátulra és a tető a fejemet súrolta. Amikor meg előre ültem, ott is alig volt hely, keskeny volt az ülés nem volt hely a lábamnak. Szóval nagyon nem vált be. Utána átmentünk a Nissan-hoz és ott beültem a Note-ba és mondtam, h nem érdekel semmi, ő a miénk. Szerencsére Raz is egyetértett, úh megvettük és imádjuk!

Produban

A cég nagyon jó olyan szempontból, h egy csomó mindent tanultam, már úgyis, h hogyan működnek a nagy cégek/bankok. Nagyjából ismerem a folyamatokat és már egész önállóan intézem az ügyeket. Az ügynökségemtől pedig folyton keresnek, havi legalább egyszer együtt ebédelünk. Elintézték nekem az Excel kurzust, Rushden-be mentem vizsgázni. 0 hibaponttal lett meg a certificate-em <img src="https://s.w.org/images/core/emoji/2.2.1/72×72/1f642.png" alt="?” class=”wp-smiley” style=”height: 1em; max-height: 1em;” /> Márciusban kitaláljuk, h mi lesz a következő kurzusom, ami work related és szeretném csinálni. Most elég nagy a pangás, remélem majd felpörög. Decemberben volt egy hatalmas hajránk egy hétig, akkor Tonival ketten vittük a business-t, mert Kim holiday-en volt, Steph meg lebetegedett. Végül Toni is otthonról dolgozott, mert neki meg a lánya betegedett le. Ja, kiderült, h Steph terhes, úh ő áprilisban elmegy szülési szabira, de addig is kedd-csüt dolgozik. Kim amúgy nagyon jó fej főnök, csomószor elenged pénteken, h menjek csak, ha akarok és persze kifizetik. Csináltam egy csomó process-t, amit használunk meg szét lett küldve a cégnek, sőt a HR is a mi anyagaink alapján fogja intézni a welcome-ot, amit Toni meg én állítottunk össze, büszkeség <img src="https://s.w.org/images/core/emoji/2.2.1/72×72/1f642.png" alt="?” class=”wp-smiley” style=”height: 1em; max-height: 1em;” />

A cégről bővebben: http://www.produban.com/en/index.html

Barátok

Zolvi hazamköltözött Magyarországra a múlthéten, apadt a barátok listája itt kinn, de persze tartjuk a kapcsolatot és nem kizárt, h visszajön még. Beával megbeszéltük, h hozzánk költözik, bérli az egyik szobát, így lakótársak lettünk. Mindenki éli a kis életét, de azért ‘összejárunk’, dumcsizgatunk. Katiéknak is megszaladt a dolga, sokat dolgoznak, Daninak is vannak már barátai, akikkel össze tudnak járni, úh megcsappant a találkozásaink száma ?

Összességében és gyorsan csak ennyi, nem ígérek hamar follow up-ot ?

2017.02.10.

Vélemény, hozzászólás?