dec 27

3000 ? elfogadod?!

Keddi inger ért, ami nem is igazán új mint inkább megszokott, de mégis mindig valahogy kihoz a sodromból. Hazafelé jövünk éppen barátnőmmel, mikor úgy félút tájban, ha jól emlékszem Nyírbátor után fordulunk a körforgalomban. Mivel Vele voltam semmi kuplung rugdosás, vagy lengetés. Még nagyon öregurasan is terelgettem a verdát. Amint kiérek a körforgalomból látom a kijárattal szemben állnak éberék. Az első gondolatom semmi gond csak nem fordulnak utánam, de a második nem hagyott nyugodni, mondtam is.

“Figyeld meg utánunk jönnek!”

Amint kiértünk a lakott területről már villantanak is, amit én tisztelettudóan felfogva, indexel és megállással díjaztam. Na ezután jöttek a szokásos tiszteletkörök, jogsi forgalmi, biztosítás szerintem ezt nem kell bemutatni, és mivel miden rendben volt kezdődött a matek. Miért is lehetne megbüntetni a srácot. Kezdődött azzal, hogy végigvillogtatták az összes lámpámat, pedig szemből és hátulról is látták már a kocsit, ugye először a körforgalom után aztán meg hátulról mikor megálltam. Annyi baj legyen itt is minden rendben.

Következett a 4 szúrófény, amibe úgyszintén csak a lámpák számába tudtak belekötni, mivel szerintük 2 szerintem 4 fényszóró felszerelése megengedett és elég határozottan állítottam, elbizonytalanodtak. Ám engedve a hatalmi nyomásnak megígértem hogy holnap leszerelem … persze. Na ezután jött a kormány és az ülés majd a biztonsági öv kérdése. A kormányról van műbizonylatom, az öv E jelzéses így itt is veszni látszott a BM részvény kiosztásának esélye, mivel még az FIA homológ versenyülésekhez sincsen műbizonylat nemhogy az FK-hoz ezért ezt nem is firtatták nagyon.

Na de ezután csak megtalálták a gyenge pontomat, nézegetik nem gyári a kipufogó, arról is van műbizonylatom. Olyan lelki békével mondtam ezt, mintha a kezemben tartanám, el is kezdtem keresgélni a kis műbizonylat paksamétámban ám nem volt ott. Valóban van ilyen, de nem tudom hova tűnhetett, de már nem is érdekes. Látszott rajtuk a megnyugvás, hogy lehet mibe belekötni, és rajtam is, hogy végre befejeződik már a dolog. Azért még bujkált bennük a kisördög és felajánlották, ha tovább kötekszek elveszik a forgalmimat. Így persze kiegyeztünk egy helyszíniben …

 

Megosztom!PrintFacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedInLiveMySpaceRSSTumblrAdd to favorites

Vélemény, hozzászólás?