jan 03

Olyan kevés dolog van amit tényleg be kell tartani

Mostani írásom nem annyira technikai jellegű, mint inkább saját tapasztalat alpján, sokszor előforduló agyzsibbadás. Nem én dobom az első követ azokra, akik nem feltétlenül adnak elsőbbséget a dugóban álló csóró autóknak akik szeretnének egy alsóbbrendű útról végre a dugó véráramába kerülni, habár nekik nem telne sokba még 1 kocsit elengedni. Azon sem lepődök meg, ha valaki balra indexel és jobbra kanyarodik, sőt azon sem hogy bizonyos autótípusokon, vagy nincs index vagy a vezetőik nem tudják használni azt a bonyolult műszert, ami a kormány mögött van.

DE!!!!!

Két dolgon nem tudok napirendre térni, mégpedig az első, hogy emberek miért nem használják a BIZTONSÁGI övet. Nem telne sokba, és ha azt mondjátok, hogy kényelmetlen és nem tudtok mozogni, gondoljatok arra, hogy mennyivel kényelmetlenebb a tolószék ideig-óráig, vagy véglegesen, esetleg a nyakmerevítő heteken át. Vagy egy kellemesebb példa, 1 napig beszíjazva egy versenyautó kagylóülésébe!

Második dolog amitől agyérgörcsöt tudok kapni 1 másodperc alatt. Az a mentőautó és a tűzoltó hangja. Illetve hazudok, nem ezek hangja, hanem ami utána következik. A sok remek érzékkel megáldott csak áll, néz, el nem engedné szerencsétleneket akik tényleg sietnek és csak a munkájukat végeznék. Pedig a KRESZ szerint kutya kötlességetek eltakarodni az útból, akár a KRESZ szabályainak megsértése árán is, mert lehet hogy az Ti hozzátartozóitokhoz rohannak a szervek éppen. Ehhez tarozik az alábbi videó egy pesti kiszállásról. Példaértékű a sok barom aki ugyan látja, hogy jönnek, de azért még befurakszik a mentő elé. Ha nem fizetik meg rendesen őket, legalább mi ne szivassuk már aki a segítségünkre siet és csak a munkáját végzi!

Ja van még valami, jön a tél, a köd, a hó meg a többi nyalánkság. Legyen már lámpánk elől, hátul, vegyük már észre, ha látjuk hogy nem látunk. Rengeteg fél lámpás autót látok az utakon, még tiszta időben sem biztos, hogy időben észrevesszük az elénk ugró állatot, gödröt kátyút, satöbbit, nemhogy ilyen időben fél lámpával!

Megosztom!PrintFacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedInLiveMySpaceRSSTumblrAdd to favorites

Vélemény, hozzászólás?