jan 24

Mikor minden porba rakott tuningos behúzza fülét farkát ?

… na igen a betegebbje ekkor szedi elő igazán a vasakat, a gondos téli átalakítást (futómű felcsavar, rendes téligumma, fagyálló, téli szélvédőmosó stb.) követően.  Az idei első normálisabbnak ítélt hónál sem volt ez másként, minden felé Ladák, BMW-k és minden amivel lehet játszani kint volt a hóban.

Én sem hagyhattam persze ki :) Egy instant véletlen baráti találkozót követően, ahol ha jól számolom nyolcan futottunk össze, elindultunk valami olyan placcot keresni ahol nem zavarunk senkit és jól is érezhetjük magunkat, ám a kis csapat hamar szétszóródott, így egyedül maradtam a tragikus hirtelenséggel navigátorrá szegődött barátommal Ádámmal. Egyre jobb az autó ha lehet mondani akkor talán ezen a télen a legösszeszedettebb a korábban leírt hibákat leszámítva. Egész este egy rendőautót láttam de ők egy kivert közlekedési lámpát vezérlő szekrénnyel voltak elfoglalva. És egy trélert ami este egy gyanúsan oszlopot látott Wagon R+-t vitt.

Egész jó estét zártunk a hakkapeliták nagyon jól vizsgáztak, és még bőven van bennük lehetőség, de azért első este mindig meg kell szokni kicsit a dolgokat :)

Készült 1-2 telefonos videót nem a legjobbak, de hát ennyit sikerült összehozni egyenlőre:

Van 720-ban is javaslom úgy nézzétek :)

Megosztom!PrintFacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedInLiveMySpaceRSSTumblrAdd to favorites

Vélemény, hozzászólás?