márc 30

Izgalmas unalom

Tegnap este nem nagyon tudtunk elaludni, így hajnalig beszélgettünk. Aggódtam kicsit a reggeli felkelés miatt, de Ráci bíztatott, h én akár délig is aludhatok. Reggel úgy voltam vele, h muszáj felkelnem, mert ha nem kezdek neki 9kor a jelentkezéseknek, akkor megint elhúzódik a nap. És különben is, szolidaritani akartam :) Szóval 9kor géphez ültem és vártam, h tele lesz az e-mail fiókom, v kezdődnek a telefonok, de….

Néztem mindenféle oldalt megint. Vegyes az érdeklődésem, tehát egészen az árukipakolástól, junior rendszergazdáig egész jó munkákat találtam. Ma 6 helyre küldtem el végül a jelentkezésemet, és regeltem még 2 ügynökségi oldalra. Lassan egész Anglia megismeri a nevem :) A szemem megint kifolyt, de haladtam. Sok közül kell szemezgetni. Bár kaptam megjegyzést, h válogatok, de mint fentebb említettem, igyekszem mindenre jelentkezni. Az önéletrajzaimat is úgy küldöm természetesen, h munkának megfelelőlen legyen és a coverletter is mindig az adott munkához szabott. Azt valóban nem engedhetem meg magamnak, h teljes mértékben elutasítsak munkákat, de….

Ahol kiváló kommunikációs készség kell v fogadni a panaszosok telefonját, v tökéletes program ismeret és még sorolhatnám, azokra valóban nem adom le, mert feleslegesnek tartom. Nem tudok egyelőre tökéletesen beszélni (sőt, attól még azért jócskán messze vagyok), nem tudom fogadni a reklamációkat (azaz fogadni tudom, és nekem elmondhatják a panaszaikat, csak megoldani nem tudom őket) és nem ismerek minden programot. Így ezzel zárnám is a vitát :) Visszatérünk majd rá egy év múlva :P

Délután még mindig nem volt semmi, így elvégeztem a szokásos pakolást, mosogatást, mosást és főzést. Angoloztam picit, olvasgattam a bbc-t. Szóval igazából nem volt teljesen haszontalan, de….

A weekly ticketem lejárt, ezért kaptam pénzt újra :) A központban nagyon szépen oldják meg a használatát:

Úgyhogy most továbbra is várom a hívásokat, h mennem kell és most már nincs akadálya sem.

Ma nem jött a gyilkos postás, de amikor Ráci hazaért a munkából, akkor mondta, h most életemben először nem néztem meg, milyen posta jött. Csodálkoztam, mert nem hallottam semmit. Lehet, h leváltották a postást? A lényeg és a hangsúly persze azon volt, h ma csak nekem jöttek leveleim :)

Ami a legizgalmasabb, az a barna boríték, UGYANIS…..megkaptam az NI numbert!!!!! Így most már hivatalosan is vállalhatok munkát és nem utál az egész ország :)

És Ráci meg is lepett egy “aprósággal”, mikor hazajött :)


Úh most már csak ropogtatunk este és bizalommal várom a holnapot is.

2012.03.29.

Vélemény, hozzászólás?