ápr 06

Utolsó ?munkanap? a héten

Mivel a holnapi nagypéntek miatt szünnap van, ezért megbeszéltük Rácival, h elmegyünk bevásárolni. Egész nap nem keresett senki, még egy e-mail sem jött. Végignéztem a munkakereső oldalakat, nem nagyon voltak újak, a többire meg már jelentkeztem. Úh olvasgattam, beszélgettem néhány online emberkével otthonról :)

Mondtam Rácinak, h elmegyek a busszal hozzá, és amíg még tart a munkaideje, fényképezgetek. Azt sajnos nem sejtettem előre, h -20fok van kb, úh egy órát azért fényképezgettem, de nem éreztem már semmimet. Persze Ráciék az ablakból röhögtek rajtam, h ilyen időben sétálgatok. Az angoloknak persze ez csak hűvös idő volt, úh csak szandál volt rajtuk, meg hosszú ujjú pulcsi. Futkostak, meg bicikliztek. Rengeteg madár lakik ott, akik hangoskodnak, és megszokták már az embert.

Miután már a tó 3/4-énél tartottam, láttam, h egy cica sétál le a tópartra, gondolom megnézni, h mi újság a madarakkal :D És hiába mondták nekem korábban, igenis az angol macskák is hallgatnak a cicc-cicc megszólításra. Már majdnem leért, mikor hátranézett, h neki szóltam-e. Ennek nagyon megörült és a kis csörgő nyakörvével  rohant oda hozzám. Rögtön bújt és dorombolt. Nem simogattam meg, mert akkor kezet kellett volna mosnom, de nem volt most rá lehetőségem. És aki ismer, az tudja…. :D Szóval csak szavakkal udvaroltam a cicának, aztán továbbmentem. A cicának annyira szimpi voltam, h követett. De csak addig, amíg egy kislány útját nem állta és el nem kezdte babusgatni.

Mire a kör végére értem volna, Ráci jött velem szemben, nagyon megörültem neki. Beültünk a kocsiba, aztán irány az ASDA. Megvettünk mindent, ami kell, meg mindent, ami nem :) Panaszkodtam, h a mostani fényképező kártyámmal csak 300 képet lehet csinálni és mivel megbeszéltük, h szombaton Londonba megyünk nézelődni, nagyon szomorú voltam. Erre ő meglepett engem egy 8GB-os kártyával, úh most már 9009 képet tudok csinálni. Remélem nem gondoljátok, h veszni hagyok akár egyet is :D Úh már alig várom a szombatot.

Itthon Ráci kérdezte, h akkor vettem-e áramot. Háttőőő…. Úh most egymagam elballagtam feltöltetni az egyenlegünket. Semmi extra nem volt, kedves volt a pultos lány is. Kint megint megtaláltak, de most pénzt akartak kérni, amit nem adtam. A kártya előnyei :D

Egy kis összefoglaló a mai napból:

2012.04.05.

Vélemény, hozzászólás?