ápr 12

A szerda az szerda

Sajna továbbra sincs semmi extra. Amúgy nem is terveztem ezt bejegyezni a blogba, csak amiatt tettem ezt, mert volt ma egy hívásom. Délelőtt még visszadőltem egy kicsit, mert nyúl szemeim voltak és alig bírtam nyitvatartani. Aludni nem tudtam, csak pihentettem a szememet. Végülis nonstop a gép előtt ülök reggel 9től este 11ig. Megállapítottuk az otthoniakkal, h híztam is, de ilyen helyzetben igen könnyű dolgom van :)

Szóval, most hogy elkanyarodtam az eredeti témától… délután hívott egy nő, akit értettem. Ez már gyanús volt, de azért sikerült kommunikálnunk. Érdekes módon pont reggel gondolkodtam, h sztem szólni fog a telefon, meg h milyen poros, mert nem használom :) Igazából egy ügynökségtől hívott és érdeklődött egy nő, h milyen munkára gondoltam, elmondtam neki. Ekkor magyarázott vmit, de nem értettem, és mondtam neki, h nem túl tökéletes az angolom, úh ha kérhetném… Ezután visszatért az érthető angolra. Abban maradtunk, h ha lesz vmi nekemvaló, akkor felkeres majd. Így zártam a napot.

Minden esetre tényleg hasznos egész nap angol álláshirdetéseket bogarászni, mert a szöveg már ismerős lesz és telefonban is érteni fogod. Ma amúgy megint semmi újjal nem szolgáltak munkaügyileg. Amire lehetett jelentkeztem már korábban. Majd reméljük összejön vmi hamarosan. Hasznos továbbá a pletykarovatot is olvasni, legalábbis nekem, mert érdekes. Én mostanában ezt szoktam olvasgatni: http://www.dailymail.co.uk/home/index.html
Amúgy az angolok nagyon is hajlamosak a szóismétlésre, és bizonyos szavakat eszméletlenül sokat használnak, unásig :)

Ami most még fontos, h máj 4én megyünk haza egy hétre, azt várom már :)

2012.04.11.

Vélemény, hozzászólás?