ápr 14

Hírek :)

Reggel szokásosan visszadőltem szemet pihentetni. Aztán egyszercsak megszólalt a mobiltelefon készülékem. Mivel nem Ráci volt, ezért gondoltam, h vmi munkaügy. Kipattantam, rohantam a géphez, közben felvettem, h ki az-mi az. Az egyik cégtől hívtak, ahova elküldtem az önéletrajzot. Ez is ilyen warehouse-os, de nagyon jó munka lenne, mert hétfőtől péntekig, 15:30tól 19:30ig. Szóval kedden 10re megyek interjúra, egy valódi interjúra :)

Azért néhány jelentkezést elküldtem, de most nem vittem túlzásba. Nem is voltak olyan szimpik, amikre jelentkeztem volna. Bízom abban, h ha jó leszek az interjún, akkor az sem lesz kizáró ok, h nemsokára hazautazunk :S Még ezen aggódom kicsit, de majd kimagyarázom, meg pillázok szépen, hátha :)

Aztán folyamatban van még egy másik projekt, Ráci főnökével összeülünk hétfőn. Előzetesen készítettem nekik egy marketing tervet. Elég speckó terület az elearning, úh arra fókuszálva állítottam össze. Timnek nagyon tetszett. Abban maradtunk, h hétfőn megbeszéljük a részleteket. Én segítek nekik felturbózni a business-t, cserébe angolul tudunk “tárgyalni” és lesz ő a referenciám más irodai munkákhoz :) Tiszta szuper. Úh a mai napom nagyon szépen alakult.

Délután megcsörrent a vezetékes telefon. Mondom, milyen kelendő vagyok ma. Felvettem és sztem egy fekete nő beszélt, mert olyan hangja volt. Kérdezte, h mi újság, hogy vagyok. Mondtam, h minden ok. És aztán kérdezte, h h vannak a gyerekek. Na, akkor elgondolkodtam, h milyen helyre adhattam be, aminek köze van a gyerekekhez. Nem tudtam, meg abban sem voltam biztos, h gyerekeket mondott. Pedig be is mutatkoztam legalább 3x. Akkor mondta, h lehet, h téves számot tárcsázott. Ebben megegyeztünk és elköszöntünk :)

Rácit megbíztam, h vásároljon be. Megbeszéltük, h töltött kápit eszünk, úgyis itt a szezonja :P Úh ma délutántól töltött kápit csináltunk. Én meg kaptam ajándékba epres sajttortát. Vmiért 1-2 hete úgy kívánom az epret.

Zárhatom úgy a mai blogot, h péntek 13 szerencsés volt most :)

2012.04.13.

Vélemény, hozzászólás?