ápr 26

Jóságok :)

A tegnapi napon elég sokat szenvedtünk Richarddal a hírlevél design-olásán. Pontosabban a designt már megcsináltam, csak segítenie kellett néhány HTML kód megalkotásában. Nagyon szép kis hírlevél lett, de aztán voltam olyan szerencsétlen, h nem mentettem el. Úh ma újrakezdtük az egészet. Szerencsére hamar helyreráztuk, úh sztem holnap már mehet is ki a népnek :) Ma 2kor Sarahval elmentem a meetingre. Az egy órás úton volt miről beszélgetnünk, jól éreztem magam. Szinte mindent értettem, meg szinte ő is engem :D Nagyon türelmes és segítőkész velem, csacsogtunk. Megérkeztünk a helyszínre, ahol beszálltunk a liftbe. Utánunk beszállt egy hapsi. Akartam mondani vmit Sarahnak, és majdnem mondtam magyarul. Aztán eszembe jutott, h Sarah angol hiszen, úh angolul kellene mondanom, de azt a hapsi is érti. Pedig csak azért akartam beszélni, h ne legyünk kukák. De végül kukák voltunk. A meetingen tényleg csak megfigyelő voltam, érdekes volt hallgatni. A fókuszálás is ment, de egy idő után elkezdett fájni a fejem. Kicsit elhúzódott a meeting, 2,5 óra volt. Aztán visszamentünk az irodába a kutyákért, és Sarah hazavitt.

Összességében tehát nagyon-nagyon jó nap volt, hasznosan telt. A holnapi meetinget most kihagyom, mert Sarah mondta, h hosszú lesz, meg minden – de főleg meg minden :D . Szóval majd a következő alkalommal. Sztem amikor majd teheti, magával visz. Az nagyon jó gyakorlás nekem.

Érdekes, h amikor este anyuékkal beszéltem, néhányszor majdnem angolul mondtam szavakat, vhogy az jött volna a számra. Máskor az ilyen embereket lehurrogtam, h most mit hősködik, h magyarul már eszébe sem jut a szó… De be kell látnom, h egyszerűen tényleg, ha keményen benne vagy a nyelvben, akkor egész egyszerűen az adott nyelven jut eszedbe. Sztem ez egy jó kezdet :)

2012.04.25.

Vélemény, hozzászólás?