máj 02

Próbanap :)

A tegnapi nap elég érdekesen alakult, de jó értelemben. Dolgozgattam az irodában, elég nagy anyaggal végeztem, erről tájékoztattam mindenkit. Aztán 3 órakor volt egy hívásom, h részt tudnék-e venni egy trainingen, 5kor. A tegnapi ügynökségtől hívott a lengyel srác. Mondtam, h hát a ma az nem jó és kérdeztem, h a szerda probléma-e. Mondta, h nem, akkor legyen szerda és letette. Aztán beszéltem Rácival és mondta, h hívjam vissza, mert ő el tud vinni engem. Visszatelefonáltam a központi számra. Egy nő vette fel, mondtam, h átszerveztem a programomat, úh tudok menni. Aztán mondta, h a srác a másikon beszél, de tartsam. Kérdeztem, h vissza tudom-e hívni, erre olyan agresszor paraszt lett, h hihetetlen. Mondta, h tartsam, én meg affektálva mondtam, h jó. Végül sikerült beszélnem vele. Kiderült, h félreértettem és igazából egy két órás takarítási munkáról van szó. Mindegy, hát mondtam neki, h ok, megyek. Úh 4kor leléptünk az irodából, előbb haza, mert írta sms-ben a srác, h fekete nadrág kell és fehér v fekete felső. Nos, egyik sem volt rajtam éppen. Otthon amit találtam fekete szerelést, felvettem és elindultunk. Persze hozzá kell tennem, h éppen tegnap lakkoztam ki csodaszép bordóra a körmöm :) Dehát nem is én lennék. Szerencsére az irodaház a központban van, úh hamar odaértünk. Busszal sem lett volna vészes, ott csak az a sok idő, amíg várok a buszra. Szóval bementem az épületbe.

A recepción mondtam, h ki vagyok és honnan, már vártak név szerint :) Egy idősebb nő felszerelt kulcsokkal és felvitt, megmutatni, mit kell nagyjából csinálni. Nagyon kedves volt. A liftben mondta, h 6ra jön Csilla és majd vele is tudok néhány szót váltani. Kicsi a világ, mert magyarok mindenhol vannak. Aztán jött egy srác és kérte, h ő vezessen körbe az emeleten. Itt ugyanis az irodaházból mindenki kap egy szintet és azt kell kitakarítani. Ez annyit jelent, h kiüríteni a szemetet, összeszedni a poharakat/bögréket és ha olyan a szőnyeg, akkor kiporszívózni. Körbevezetett a srác, aztán lelépett. Elkezdtem szépen. A legtöbb szobában még dolgoztak, úh sztem az elég furán vette ki magát, de mindegy. Az 5. szobában kb (a 20ból) volt két srác, ilyen öltönyös, rágózós típusúak. Az egyik teljesen úgy nézett ki, mint John Travolta :) Ő kérdezte egy kis idő után, h én vagyok-e az új takarítónő. Mondtam, h hát nemtom, mert ez az első alkalom, h jöttem és még homályosak a részletek. Kérdezte, h honnan jöttem, én meg mondtam, h Magyarországról. Erre mondta, h nemár, ő imádja Mo-t és igyekszik minden évbe odamenni. Ott mennyire szuper partyk vannak és kedvesek az emberek, jók a kaják :D És elkezdte sorolni a kedvenc helyeit, az egyik a Hősök tere volt, meg mondta, h imádja a Rio-t is. El kellett keserítenem, h az már sajna nincsen meg. Szóval elbeszélgettünk úgy 10 percet, aztán folytattam a takarítást. A bögréket/poharakat be kellett tenni egy mosogatógépbe, ami 2 órán keresztül ment. Hihetetlen. Viszont már annyi összegyűlt, h nem fért be, úh beletettem a mosogatóba, emiatt aggódtam kicsit. Jött idő közben Csilla is, és elmondta, h célszerű csinálni. Számot cseréltünk, nagyon kedves volt. Végülis 19 helyett 19:20ig voltam. Nem volt idő mindenre, de már Csilla jött fel hozzám, h dobjak el mindent, mert már lejárt a munkaidő. És ha nem fér bele minden, akkor nem. De mondta, h ne aggódjak, mert ők több órát vannak és úgy lehet csak befejezni, 2 óra alatt nem. Úh végülis csak letörölgettem az asztalokat, összegyűjtöttem a szemetet, meg az italos poharakat és ennyi. Nem kellett megszakadni igazából. A kilátás az gyönyörű, de beépített ablakok vannak, így nem lehetett kinyitni egyetsem. A levegő olyan fura volt, nem állott, de nem friss, az biztos. Mikor végeztem, csörögtem Rácira, aztán robogtunk haza.

Hát nagyjából jól csináltam, de utólag még eszembe jutott egy-két dolog, amit elfelejtettem, v nem úgy csináltam. Hát foglalmam sincs, h ez most teszt nap volt, v mennem kell most már minden nap. Úh ha ma nem keres az ügynök srác, akkor felhívom, h mistájsz.

2012.05.02.

Vélemény, hozzászólás?