máj 14

Otthon, kórház

Mostanában elmaradtam a blogolással, mert szerencsére otthon voltunk egy hetet. Nagyon jól éreztük magunkat és jó volt látni mindenkit. Sajnos Ráci elég rossz bőrben volt, úh bementünk a kórházba. Mikor hazajöttünk másnap itt is azonnal be kellett mennünk, úh most bent van. Mivel ez a családnak szóló blog, a részleteket ők már tudják, a folytonos telefonok miatt.

A lényeg, h itt kint nagyon lelkiismeretesek az orvosok, nővérek és kedvesek, alaposak. A kórházban előre leadhatod, mit szeretnél enni a következő napokban és nagyon jó menük vannak. Pl. első nap rögtön Gulash-sal kínálták :) Hihetetlen…

Most sajnos elég sok intéznivaló szakadt a nyakamba, rendesen kimerültem, de még igencsak ki kell tartanom. Rögtön meg kellett tanulnom kocsit vezetni, parkolni, egészségügyi szavakat magolni, hivatalos ügyeket intézni. Ezek mellett sajnos nem mindig jutott időm aludni v enni… Most eljutottam oda, h most (22:22) főzök magamnak. Remélem hamarosan minden rendben lesz és újra a munkakeresésről/megkapásról írhatok.

2012.05.13.

Vélemény, hozzászólás?