jún 30

Munkás hétvége újfent

Pénteken megkérdezte a supervisor, h mit csinálok hétvégén. Mondtam, h semmi extrát, de miért is érdeklődik :) Kérdezte, h jönnék-e a dologzni, mert be kell fejeznünk néhány megrendelést hétfőre. Igent mondtam. Csak néhány embert hívott be, gondolom azokat, akik megbízhatóak. 7en kezdtünk, a nap végére 4en maradtunk. Szóval ezen a héten egy laza 56 órát toltam :D Persze azért egészen jól éreztem magam, mert tegnap utánaszámoltam gyorsan, h a múlt heti keresetem – azaz 6 nap, kicsit több volt a magyar havi fizetésemnél. Ez mindig mosolyt csal az arcomra :)

Mostanában szemezgetek egy Samsung Galaxy-val:

http://www.wikitech.hu/pictures/hirek/Samsung%20Galaxy%20S%20II%20kezben.JPG

Nem minthogy létkérdés lenne a kütyü, meg igazából nincs is szükségem rá, de tudom, h ha meglenne, akkor mindenre használnám, viszont ez tényleg nagyjából egy heti keresetem. Úh egyelőre letettem róla, mert ennél olcsóbban kapok laptopot is, amire viszont tényleg szükségem van. A mostanival nincsen gond, csak már nem a régi sebességet produkálja, elég régi darab. Ettől függetlenül szeretem és majd úgyis családban marad.

Ma pont leadták azt a számot, amit nagyon ritkán szoktak. Ez a szám akkor ment, amikor októberben csak meglátogattam Rácit egy hétre és mikor letelt az egy hét, a kocsiban a reptér felé ez ment: http://www.youtube.com/watch?v=1OfsZyYPLoI

Akkor olyan rossz érzések voltak bennem, h megyek haza és csak két hónap múlva látom megint. Csak ültünk a kocsiban kézenfogva, csendben… Mikor meghallottam megint ezek az érzések futottak át rajtam. Aztán elmosolyodtam, mert most már megint együtt élünk, van mindkettőnknek munkája, itt vagyunk Angliában és minden a legnagyobb rendben van :)

Múltkor Ráci csinált koktélt, ami nagyon jól sikerült:

Ma vmi hasonlót próbál meg megint. Amúgy meg a Tesco-ban volt most olyan akció, h ha elküldöd postán a blokkod, akkor kapsz két üvegkancsót, úh mi hétfőn a postán kezdünk :D Ráci intézte, gondolom volt vmi limit, h mennyit kell minimum vásárolni. Angliával az a baj, h itt tényleg tonna számra dobják utánad szinte az édességeket. Mi meg – v inkább azt mondom én – nagyon rákaptunk. Én pl amúgy is imádom a kekszeket, otthon is annó meg bírtam enni két zacskóval egy óra alatt. Volt olyan is, h egy kétszáz darabos szőlőcukrot elszopogattam; mire végeztem vele, szétmarta a számat, csupa seb volt és nem éreztem ízeket pár napig. Nagyon édességfüggő vagyok, elvileg a cink segítene csökkenteni az édesség utáni vágyat, de még nem próbáltam. Szerencsére eddig nem híztam meg látványosan, nem is érzem magamon. Lehet, h a benti mozgás kordában tart :P

Most már hagyjatok békén, megyek pihenni, megnézem az elmaradt Barátok közt részemet :D Azzal tilos lemaradnom. Este meg megkóstolom Ráci koktélját.

2012.06.30.

Vélemény, hozzászólás?