júl 05

A mindenes :)

Mostanában eltűntem egy kicsit a blog oldalról, meg úgy egyáltalán a gép elől. A két szombatozás lehúzza az embert… Hétfőn és kedden annyira mosottnak éreztem magam, h menet közben majdnem elaludtam. Úh próbáltam behozni a lemaradásom alvásból. Minden nap hamar kidőltem, 8-9 körül már aludtam is, be sem kapcsoltam a gépet. Pedig az nagy szó nálam :) Meg értekezni kellett a csajokkal is, h mi-hogyan legyen, amikor jönnek. Szerdára, azaz tegnapra már egész jól lettem. Leszámítva a torokgyulladásom. Ma megint lehúztam a 12őt. Elég sűrű nap volt.

Délelőtt pickingeltem, aztán rámsóztak egy 250es repicket, amivel jelentősen kiszúrtak velem. Annyi a lényege, h ahogy pickingel az ember, néha találkozik üres location-nel, ezért úgy is jelöli a picker az iphonon, h üres a hely, nem tudja levenni a kártyát a rendeléshez. Ezeket látják a checkerrek és szólnak a replennek, h üres a hely, töltsék fel. Na, de ugye hogy is kerül a hiányos megrendelésbe? Úgy, h újra kell pickelni, azaz repickeljül. Általában 100-200as megrendelések szoktak lenni. Most elég nagy megrendelések jönnek, úh sok a tennivaló. Na most vki nem fejezte be a megrendelést, úh azt adták nekem. Ez nem az én nevem alatt fut, úh nem is jelenik meg a teljesítményemben. Mindegy… Utána pickingeltem, jó sokat. Ugye a target 180/óra, de vhogy nekem összejön a 250 is :D

Ebéd előtt már nem volt doboz, amibe szedjük a kártyákat, úh odamentem a packerekhez, h adjanak néhányat, mert ők pakolják ki a feladó dobozba, az üreset meg visszahozzák. Nem volt nekik. Egy lengyel srác és lány dolgoznak ott, nagyon jó arcok :) A srác mondta, h inkább segítsek nekik, megbeszéli a supervisorommal. Oda is ment hozzá, de a srácnak igazából nincsen titulusa. Kérte a sv-t, h adjon kölcsön engem pakolni. Szó szót váltott, végül 45 percre az övéké lettem. Aztán mondta sv a letelt idő után, h most már vissza kell mennem. Kérdezték viccesen, h miért nem a másik segítősrácot viszi magával, erre a sv: “Mert nem ő a legjobb picker” :) Úh most már tudok pickelni, checkelni és packelni is, tehát én lettem a mindenes. Ez csak azért veszélyes, mert tényleg néha ide-oda kell rohangálni.

Ami érdekes, h amikor megérkeztem erre a helyre dolgozni, a két magyar lány mindennek elhordta az ottani embereket. Egy ideig ezért én is óvatosan bántam az ismerkedéssel és úgy is láttam őket, h tényleg milyen izék. Mégis mivel amúgy is ismerkedő típus vagyok, és jól is teljesítettem, vhogy kiemelt a sv a tömegből úgymond. Most már mindenkivel jóban vagyok és mindenki nagyon kedves és segítőkész. Annak ellenére – ahogy korábban írtam -, h eleinte búval b****nak láttam őket, most már egész más. Szóval csak óvatosan az első benyomással és a befolyásolással :)

2012.07.05.

Vélemény, hozzászólás?