aug 03

Nominálás :)

Az elmúlt időszakban elég sokat dolgoztam. Keményen hajtottam. Annyira, h a manager-ig jutott a nevem :) A pickingelések alkalmával ugye rekordokat döntöttem. Annyi meló volt, h vettek fel új embereket. Így viszont hiány volt checkingelők terén.  Beraktak hát oda. Abban is jó voltam, nem egy nagy dolog. Viszont így hiány lett a packingelős részen is. Megkértek, h segítsek be ott. Nagyon elégedettek voltak velem, mert villámgyors voltam. A lényeg annyi, h a végén annyit packingeltem a hetekben, h az ottani páros szólt a manager-nek, h jó lenne, ha átjönnék erre a részlegre. Ma tudtam meg, h amikor visszajövök szabiról már a packingelős részen leszek :)

Ez a nap annyira nehezen telt el, h azt hittem soha-soha-soha-soha nem lesz vége. Tipikusan az a nap, amikor nézed az órát, h biztos eltelt már fél óra és közben meg csak 3… Az is hozzátartozik a dologhoz, h így esküvő előtt elkezdtem tornázni és diétázni. Ez azt jelenti, h minden nap Rubint Rékát tolok (gyilkos nő, de iszonyat hatékony és nagyon jófej), és salátát ettem sonkával, ilyenek. Csokikat, kexeket mellőztem. Ennek eredményeképpen két napja szédültem és agresszív lettem. Úh most felhagytam a diétával, eszem megint csokit, h helyreálljon a vércukor szintem. A tornát csinálom, mert arra mindenképp szükség van. Remélem azért még beleférek a menyasszonyi ruhámba, bár lehet engedni belőle. Most már azt hiszem mindent előkészítettünk. Ami a legjobb, h jövő hét pénteken megyek haza; már nagyon várom. Ráci vasárnap jön utánam, mert neki már nincs elég szabija, h együtt jöjjünk. Pénteken, amikor megérkezem, akkor lesz a ldánybúcsúm és állítólag nem fogok unatkozni :D

Összességében tehát a munka most nagyon jó, az esküvő is hamarosan itt van, úh teljes a boldogság :) Remélem mindenkinek hasonlóan jól és szépen alakul az élete!

2012.08.02.

Vélemény, hozzászólás?