aug 29

Visszatérés

A mai napon visszarázódhattunk a szürke hétköznapokba :) Sikerült is szinte rögtön. Mindenki gratulált, örültek, h visszajöttem. A szerződés még nem került szóba, de remélem ez is hamarosan változik. Ma egy kicsit többet tudtam beszélgetni az egyik lengyel kolléganőmmel, elmondta, h érdemes Angliában dolgozni és utána itt is szülni, mert a huga is így csinálta és most meglehetősen sok benefitet kap. Aranyos volt, mert meg is hívott minket a jövőheti szülinapi bulijára. Kár, h anyunak nincsen kint boltja, mert azon gondolkoztam, h fülbevalót kap tőlünk. Van egy hasonló fülbevalója, mint amit anyu szokott csinálni. De most majd be kell érni egy tömegcikkessel :P

Szerencse, h a műkörmöt levetettem, mert itt biztos nem tudtam volna használni a kezeimet. Magamhoz híven megint úgy néz ki a karom és a lábam, mint két héttel ezelőtt: vágások, lilafoltok :D El is fáradtam nap végére, pedig ma csak 10 órát dolgoztam. Kiderült, h egy ideig marad is ez a felállás, h H-CS 8-6, P 8-15:30. Nekem nagyon tetszik, mert nem kell hajnalban menni és korán érek haza, így jut elég idő a takarításra, meg főzésre. A 12 óra után, mikor Ráci hazahozott, tényleg csak annyira voltam képes, h egy gyors zuhé, aztán jóéjt, szeretlek.

Ez a beosztás sajna csak nekem jó. Mivel Rácinak korábban kell kelnie, h elvigyen és bent kell maradnia, h időben tudjon értem jönni. Felvetette, h akkor járjak én kocsival és akkor ő alhat tovább. A reggeli kelés még nem is lenne gond, mert így csak fél órával kel hamarabb, viszont tényleg bentmaradni az irodában tovább… A gond ezzel csak az, h Tim mindig 16:55kor találja ki a világmegváltó dolgokat, úh Ráci szeret inkább időben lelépni, mielőtt ez megtörténik. Viszont ha hazajön, akkor meg már jöhet is értem. Szóval most még abban maradtunk, h visz és hoz, de lehet, h szükség lesz még egy kocsira. Mivel ha megy busszal, az reggel nem gáz, de hazafelé akkor meg később ér haza, mivel messzebbről jön. Úh egyelőre marad minden ugyanúgy.

Ma mikor hazaértünk megvolt a gyors zuhany és Ráci kitalálta, h csináljunk házihambit. A Crohn-ja miatt nem sütünk olajban, ezért az előregyártott, gyorsfagyasztott húsokat is betette a tepsibe és irány a sütő. Ami érdekes, h amikor kivettem a tepsit – mikor készen voltak a húsok – tocsogott az olajban. Úh elgondoltam, h ezeket a húsokat korábban még olajban megsütöttük… durva. Most bejelentkeztem mindenkinél, úh sztem még megnézem a mai Barátok köztöt – igen, kötelező elem nálam :D – aztán alvás.

2012.08.28.

Vélemény, hozzászólás?