szept 09

Buliiiii :) ? meg a többi

Múlt héten kolléganőm meghívott a szülinapi bulijára minket, amit tegnap tartott. Reggel elmentünk a boltba vásárolni, mert kitaláltam, h fülbevalót veszek neki. Válogattunk elég sokat, végül megtaláltuk a megfelelőt. Vettünk egy bögrét is, amin nagyon édes kiskutyák voltak – pont ilyen kiskutyáról mutatott egy képeslapot egyik nap -, úh feltételezem nem lőttünk nagyon mellé. Bár otthon a bögre sablon ajándék, nekem nem volt jobb ötletem, mivel nem ismerem olyan régen. Ezek mellé a biztonság kedvéért tettünk lengyel csokikat :)

Szóval reggel bevásároltunk, becsomiztam az ajándékokat egy smarties mintájú csomipapírba. Mivel későn keltünk fel, meg mentünk boltba, az ebéd elmaradt, egész estig. Ráci még ablakot szerelt, néha segítettem – v csak feltartottam :D Pénteken megérkezett az Androidos okos telefonja, amikor is reklamált, h ő kettőt rendelt. Megbeszéltük, h mindkettőnknek ilyen telefonja lesz előfizetésben, mert egymást ingyen hívhatjuk, a csevegőprogrammal pedig anyuékat és tesókat is elérem mondjuk a szünetekben. Ugye megrendelte a kettőt, a visszaigazolásban viszont már csak egy volt, akkor írt nekik, h ez így nem lesz jó. Erre azt mondták, h sokszor előfordul, h vki véletlenül többet rendel, ezért küldtek csak egyet. Tisztázták végül és még aznap feladták az enyémet is, hétfőn már itt lesz. Szép telefon és hasznos lesz nekünk, ráadásul olcsó volt:

http://2.bp.blogspot.com/-TgUuqCIvllo/T2pW4tvk6cI/AAAAAAAAB34/GK4ggx-gXuA/s1600/Blooti+LG+E400+Optimus+L3+1.jpg

Visszatérve a tegnapra :) Még indulás előtt ettem szendvicset, mert az egész napos nem evés után már muszáj volt. Ja, azt még hozzá kell tennem, h pénteken rendeltünk kaját, én pizzát, Ráci meg csirkét. Természetesen egy egész más pizzát hoztak ki: csípős, szárított hús darabokkal, meg vmi zöldséggel a tetején. Nos, én egy sajtos pizzát kértem. Vmi kegyetlen rossz volt, úh nem is ettem egy szeletnél többet. Vhogy soha nem képesek azt kihozni, amit kérek… Mindig csak az én részemmel van a baj. Bár mondjuk a többség, aki olvassa a blogot, az úgyis most felszisszen, h hát nem csodálkozik ezen :D

Tehát a szendvicselés után elkészültünk és taxival mentünk át. Már mindenki ott volt. Furcsa volt mindenkit csinosan látni, mert a raktárban a mellény, a cicanadrág és a safetyboots nem sokat mutat. Csináltunk pár képet a csajokkal, dumálgattunk, zenét hallgattunk és nem utolsó sorban iddogáltunk. Terülj-terülj asztalkám volt és a házigazda folyton megtöltötte a tányérunkat, ha éppen nem ettünk. Úgy 10 óra körül elindultunk a partyplace felé, taxival. A szórakozóhely előtt mondták a fiúknak, h nem jöhetnek be, mert a belépés csak ingben és bőrcipőben lehetséges, ennek egy srác sem felelt meg. Akkor átmentünk a mellette lévő helyre, de az egyik srácnál nem volt ID card, úh ő nem jöhetett be. Végül a Groove nevű helyre mentünk át (http://www.itsgroove.com/miltonkeynes/index.aspx), ahol természetesen retro szólt. De legalább néha tettek be mai slágert is.  Azt hozzá kell tennem, h általában minden szórakozóhelyen kérnek iratot, h tényleg elmúltál-e 21, vhol 25nek kell lenni minimum. Szóval érdemes magunkkal vinni vmi azonosítót. Azt beszkennelik a bejáratnál és már mehetsz is. Nagyon jót táncoltunk, még ittunk egy kicsit. Aztán olyan 1 óra körül hazajöttünk. Így még időnk is volt kialudni magunkat. Lehet, h a vasárnapi sétálást ma kihagyjuk :P Viszont jövő hét szombatra is van progi, mert Ráci főnöke szervez kerti partit a kollégáknak és családjuknak, úh oda is hivatalosak vagyunk :)

De most jön a jól megérdemelt pihenés, amíg Ráci megfőzi az ebédet :D

2012.09.09.

Vélemény, hozzászólás?