szept 30

Nem sok minden :)

Mostanában nem sok minden történt velem, ami extra. Minden rendben van, dolgozgatok, Ráci is. Múlt szombaton dolgoztam, úh a most szombatot nem vállaltam. Majd a következőt. Kitalálták néhány kollégámnak, h vállaljanak second shift-et, úh ők 2től éjfélig vannak hétfőtől péntekig. Engem eddig szerencsére nem kértek meg ilyesmire.

Tegnap kirándultunk egyet, mert már hiányzott a friss levegő. Sokat nem vagyok kint, mert egész nap a raktárban, aztán be a kocsiba és hazajövünk. Szóval raktártól kocsiig, kocsitól hazáig vagyok a friss levegőn. Na mindegy, a kirándulás nagyon jó volt, sétáltunk egy nagyot, csináltam pár képet, sötétedésre értünk haza. Főztünk gulyáslevest, meg sütöttem palacsintát. Megpróbálkoztunk a túróval, de ezek csak a leveset ismerik. Ezt leszámítva azért jól sikerült. Este megkértem Rácit, h vágja le a hajam végét, mert már törött picit. Igazából kibírta volna, míg hazamegyünk, de én nem bírtam várni :) Szóval viszonylag jól levágta és befestettem, természetesen megint egy tök másik hajfestékkel. Mindig amikor megjegyzem, h milyen a jó hajfesték, akkor az nem kapható legközelebb. Úh most végülis ugyanolyan színű a hajam és viszonylag eltűntek az ősz hajszálak. Hiába, öregszem… :)

Most Ráci egész csirkét süt, zacsiban, meg gombás rizst. Vettünk fűszeres bagetett – az itt nagyon kelendő és isteni finom -, azt eszünk még hozzá. Most kezdjük megtalálni azokat az alapanyagokat egyébként, amik otthon is kaphatók. Próbálunk hazai íz szerint főzni, mert azokat szeretjük. Az angolok nagyon egy rugóra járnak ételek szempontjából… Az édességek azok, amikből tengernyi van. Otthon ilyet nem lát tényleg az ember. A boltban külön polcsor van a süteményporoknak, a süteményt díszítő elemeknek, ilyen-olyan figurák, stb. Hagy ne mondjam, h fillérekért minden. Ezért nem csodálkozom, h az angolok elhíznak, mert a legjobb körülmények adottak ehhez :D Én is szedtem fel magamra, egyelőre nem annyira látványos, de asszem megint elő kell vennem RR-t.

Holnap megint kezdődik a hét, ami 6 napos lesz. Most viszont feltöltődtem hétvégén és még nincs is vége :)

2012.09.30.

Vélemény, hozzászólás?