dec 03

Szar napom van tesó?.

Pénteken T hamarabb lelépett, és rámbízott 3 megrendelést, amit fel kellett adni. Egyért jöttek is, a másikat odakészítettük a feladandó raklap mellé, csak nem tettük rá, mert más formája volt a doboznak. Abban maradtunk, h majd a tetejére kell rátenni. Igen, csak közben jött egy baromi nagy megrendelés, és onnantól kezdve el is felejtettem. A harmadik megrendelést pedig összekészítettem és csak vártam a szállítókat. Nem jöttek az egyikért, a másikat pedig elfelejtettük feltenni a raklapra. Ez természetesen péntek késő este jutott eszembe. Rákérdeztem kolléganőmnél, h ők feltették-e, de nem. Szóval egész hétvégén agyaltam egy megrendelésen, amit nem adtunk fel.

Ezzel kapcsolatban írtam T-nek vasárnap délután, mert nem akartam elszúrni az ő hétvégéjét is. Ma reggel bementem, aztán kérdezte, h mivel magyarázom az esetet. Elkezdtem mondani, de mondta, h nem erről a megrendelésről érdeklődik, amit nem tettünk fel a raklapra, hanem a másikról. Mondtam neki, h nem jöttek érte. Erre ő, h de itt voltak, és nem vitték el a cuccot. Hát mondom, max akkor lehettek itt, amikor én épp nem voltam ott, mert ugye közben rámszakadt egy másik megrendelés, amit elvileg együtt mindenki csinált volna, na ebből csak én csináltam. Meg közben pickingeltem ehhez, csekingeltem és pakoltam is, úh mondom, lehet, h nem vettem észre, de amikor nyílt az ajtó, mindig megnéztem, ki jön. Na, a végén kiderült, h vki nyitott ajtót és a másik cég is várta ezt a szállítót és az ő cuccait vitték el, nem a miénket. Persze ez határidős szállítás lett volna. Szóval nem én nyitottam kaput, nem én mondtam, h nem hozzánk jöttek, és még 3 másik dologgal is foglalkoznom kellett, úh ezek szerint az is az én hibám….

Szerencsére Chris, a nagyfőnök nem volt kibukva, elég könnyen vette, de kérdezte tőlem, h minden oké-e velem. Mondtam, h nem igazán, mert emiatt szar hétvégém volt – ez csúszott ki a számon :D – és szar ez a helyzet. Mondta, h ne aggódjak, most már minden ok és ha legközelebb aggódok vmi miatt a hétvégén, akkor hívjam nyugodtan fel és ő majd megmondja, h nagy hiba volt-e v nem :) Úh jó fej volt. De T egész nap nem szólt hozzám. Még mikor reggel beszéltünk, akkor kérdeztem, h mit tehetnék legközelebb, dehát csak annyit, h duplán ellenőrzök mindent. Hát az a baj, h több mindent csináltam egyszerre. Persze ez lehetne kifogás, de most ha őszinte akarok lenni, akkor T csak ezzel foglalkozik, én meg több mindent csinálok több helyen….Ez a hátránya a jokernek :(

2012.12.03.

Vélemény, hozzászólás?