dec 05

Jobb már :)

A hétfői napot külön töltöttem a specialtől, mert jobbnak láttam egyrészt, másrészt, meg egy óriás megrendelést kellett csinálni. Kedden folytattam, amit abbahagytam, de közben megkérdeztem T-t, h van-e szüksége segítségre, mert most ráérek. És tök normálisan beszélgettünk utána. Már nagyjából 3 hete húzzák az agyát, h elviszik a watfordi irodába, de mindig lemondták vmi miatt. Most azt ígérték neki, h ma megy Chris-szel. Tegnap elmondott mindent, h miket kell megcsinálnom, mivel foglalkozzak. Úgy volt, h 10 körül indulnak el innen MK-ből. Reggel telefonált Chris, h mivel leesett a hó, megbénult a közlekedés és már 2 órája áll a dugóban, úh valszín nem mennek. Persze T harci díszben volt, meg izgult már, h mehet, jó alkalom volt neki. Ezután elég rosszul érezte magát, de végül Chris mégis befutott és elmentek.

Nagyjából sikerült mindent megcsinálnom, amitől a legjobban tartottam, h bookingolnom kellett egy időpontot az egyik cégnél, h mikorra vihetjük a cuccot. Végül nagyjából simán ment, értettem is a srácot. Amiben nem voltam biztos, arra rákérdeztem mégegyszer, hivatkozva a nálunk lévő zajra. Majdnem befejeztük az óriásrendelést, közben pedig még két megrendelést is megcsináltam. Nem lenne rossz ez, ha tudnék mindenről. De most ugye csak részinformációim vannak, mindenből tudok egy kicsit, és így sokkal nehezebb. Ezért nem is igazán szeretem csinálni. Persze szívesen segítek összekészíteni a cuccot, de ennyi. Mindegy, ennek ellenére persze megcsinálom, mert meg kell.

T mondta reggel, h Chris világosan közölte vele, h amit én rontok el, az is az ő hibája. Vhol persze érthető, de elég sok idő kell ahhoz, h megtanuljak mindent és önállóan tudjak dolgozni. Ez most azért is szivattyú neki, mert kapott egy fejmosást korábban – csinált egy bakit, ami elég sokba kóstált a cégnek – és azt mondták, h ha 3 hónapig nem hibázik, akkor emelik a fizetését és vmi másmilyen státuszú szerződést kap. Most viszont jöttem én… Nem ő akart engem, én sem akartam azon a részlegen dolgozni, úh most mégis meg kell oldanunk mindent, együtt. Amit csinálunk, azt leírom, akárcsak egy folyamatról van szó és mindig bővítem a jegyzetet. Így most már akár 4 teljes megrendelés menete is megvan a 100ból :D Persze van egy szentiromány ezekről, de jobb, amit én írok, mert az sokkal részletesebb és elejétől a végéig megvan. A füzetben meg csak az van, hogyan csomagold össze és mikor hívd őket. Muszáj lesz tudnom mindent, mert T nyáron el akar menni a cégtől…

Amúgy a nap nagyon hamar elment. És reggel már korábban fent voltam, nemtom miért, úh csak feküdtem és fura volt, h olyan világos minden, de narancssárga fényben. Amikor megszólalt az ébresztő és felkeltem, ki is néztem, h mi az a fény. Hát leesett az első hó!!!! Ami azért is hihetetlen, mert mindenki azzal etetett, h Angliában nem esik hó. Úh gyönyörködtem benne :) Persze a lemerülő fényképezővel és a frissen ébredt emberrel kombinálva ez sikerült:

Nem volt hideg ma, jó persze azért éreztem, h tél van, de nem vészes. Nem is fagyott a kocsira jég, csak a havat kellett lesöpörni. Tegnap pl kapirgálni kellett. Dolgozni egy sima fekete tréningnadrágban járok, hosszúujjú színes felsőkben :) fekete pulcsiban és lila mellényben. Ráci mindig hány a mellénykémtől, de nekem nagyon tetszett és iszonyat meleg, imádom. A raktárban fűtenek egész nap, úh melegebb van, mint itthon. Itt sajnos két hetenként kell feltölteni az áramot és a gázt, h ne fagyjunk meg. És ugye csak este szoktuk bekapcsolni a nagy fűtőt, lefekvés előtt egy órával pedig már csak a kis szobában fűtűnk a mini heaterrel. Olyankor jó meleg van. Meg most már megint a takaró alá húzok egy polár takarót is, így sokszor még izzadok is :)

Jaj, meg egy nagyon jó hír, h januárban végre megyünk haza, már alig várom. Úgy volt, h februárban megyünk, de vmiért akkor 3x annyiba kerül a jegy… Pedig nincs is semmi ünnep v ilyesmi. Úh a karácsonyi ajándékokat is így már elkezdhetjük nézni :) Az biztos már, h sem pink, sem pedig rózsaszín karácsony fánk nem lesz, mert hát blööááá. Asszem már megtaláltuk az igazit, már csak meg kell venni, természetesen majd arról is töltök fel képet, meg a töltött káposztáról is töltök fel képet :P De az még odébb van.

2012.12.05.

Vélemény, hozzászólás?