jan 13

Buszozás?.

A hetet könnyen össze tudom foglalni, mert úgy amúgy semmi extra nem történt. Ugyanazt a megrendelést csináltuk egész héten, mert nagyon nagy volt, azon kívül még egy-két kisebbet, de semmi különös. Viszont az utazás….

Pontosabban a bejutás, mert Punti nélkül nehéz az élet… Ráci kiolvasta nekem, h a 30as busz lesz a nyerő, ami tőlünk nem messze indul. Napi 4x jár csak abban a megállóban, viszont a 7:29es tökéletes arra, h beérjek időben. Annyira kis tündér volt, mert mondta, h sétáljunk el a megállóba, h merre kell majd mennem, ne veszítsek időt a keresgéléssel. Meg is találtuk hamar, kevesebb, mint 10 perc séta. Reggel egy órával korábban keltem, mint szoktam, elkészültem és elindultam a megállóba. Korábban már voltak olyan esetek, amikor előbb jött a busz és már csak integetni tudtam neki, ezért én 7:15kor álltam be. Hétfőn jött is 30kor, megvettem a hetijegyet 13 fontért. Minden nap 7:15kor álltam be. Kedden 7:33kor jött. Este még mondtam is Rácinak, h remélem nem minden nap egy kicsit többet késik, mert akkor necces lesz a beérésem. Úgy kalkuláltam, h ha legkésőbb 40kor jönne a busz, az még belefér, mert 10 perc alatt ott vagyok a munkahelyemen. Szerdán 7:36kor jött. És ami kiverte a biztosítékot, h csütörtökön egyáltalán nem is jött….

Persze elkezdtem idegeskedni már 40kor, h ez így nagyon nem lesz jó, a következő busz csak 8:29kor jön, azt már nem tudom megvárni, meg mivan, ha nem is jön. Felhívtam a főnökömet, h késni fogok és eldöntöttem, taxit hívok. Csak nem volt nálam kp, mert minek is, ezért hazarohantam az automatához, levettem pénzt, addig Ráci – a kis tündérkém :) – hívott nekem taxit. Így 8:24kor kezdtem dolgozni.

Pénteken minden rendben volt reggel, viszont hazafelé egy másik busz késett 30 percet. Szétfagytunk a kollégámmal. Itthon megfogalmaztam magyarul egy panaszlevelet és megkértem aput, h fordítsa le, ma el is küldtem a busztársaságnak. Elvileg egy munkanapon belül válaszolnak, de ha ki kell vizsgálniuk, akkor 10 napig is elhúzódhat. Kíváncsi leszek.

Tegnap reggel Ráci elment a kocsiért, mindent megcsináltak rajta, megvan a vizsga is, úh végre megint tudjuk használni :) Már nagyon hiányzott. Bementem a centerbe, ott találkoztunk, aztán be is vásároltunk. Onnan haza, sütöttem-főztem. Aztán írt Kati – akivel Ráci járt angolra -, h ráérnek aznap este, h ha van kedvünk, akkor menjünk át. Persze, h volt kedvünk, úh átmentünk 6 körül. Jókat beszélgettünk, iszogattunk, csipegettünk. Megmutatták a lakást, nagyon szép volt. A miénk is nagyjából ilyen lesz, ha kész lesz. Elmondták, h mire kell majd vigyáznunk, figyelnünk, mit honnan érdemes beszerezni. Kb. fél 1ig voltunk, aztán én vezettem hazafelé :)

A mai nap megint a pihenésé. Szerencsére megfáztam, úh most vitamint szedek, teázok igazi citrommal, C-vitamin, cukorka, stb. Remélem meggyógyulok, mire hazamegyünk. Amiiii most már csak 5 nap. Már alig várom. T holnap szabin lesz, úh megbeszéltük, miket kell csinálnom aznap, összeírtam a listát, viszont mehetek be 7re. Nembaj rövid hét lesz, aztán sweet home :)

2013.01.13.

Vélemény, hozzászólás?