febr 28

Helyettes :)

Hétfőn egyedül voltam, de egész jól elboldogultam :) T mondta is, h elégedett volt a munkámmal és szépen megcsináltam mindent. Büszke is voltam rá :) Ennek örömére jövőhéten is csütörtökig szabin lesz, úh nagy lesz a hajrá. Felhívtam a Vision2Learnt is, de elfoglaltak voltak, tartsam. Kétszer tartottam sokáig, aztán meguntam. Írtam nekik válasz emailt, h egyszerűbb, ha ők hívnak és megadtam az időszakot, h mikor tudnak elérni. Na, azóta semmi…

Ma T aranyos volt, mert összehaverkodott telefonon egy sráccal a TNT-nél és szoktak beszélgetni, meg csomó mindent elintéz nekünk a srác. Mivel ugye ő szabin lesz, és nekem kell majd a szállításokról is gondoskodni, mondta, h felhívja a srácot, elmondja, mi a szitu és utána beszéljek vele, mert úgyis van két megrendelésünk. Így is lett. És tényleg tök aranyos volt a srác, meg türelmes, meg is köszöntem neki, h időt szakított rám. Mondta, h ne aggódjak és ne idegeskedjek, mert majd ő segít, amiben tud :)

Sajnálatos módon a héten több ember is kidőlt betegség miatt, tegnap a feléből is hazment pár. Mára még egy kollégám mondta, h ő rosszul érzi magát. Én is megfáztam, de olyan gyorsan jött, h sztem olyan gyorsan el is fog múlni. Tipikusan ilyen allergia tünetű a dolog, amikor csak víz folyik az ember orrából… hergel… Főleg, h most nem betegedhetek le semmiképpen. Ja, és csak hogy tuti legyen, h rám van bízva minden, a főnök is szabin lesz, úh tényleg egyedül kell majd megoldanom mindent. Menni fog, vagy így vagy úgy, megoldom. Ahogy eddig is :)

Ma amúgy kb alig dolgoztunk, mert állt a rendszer, T-val beszélgettünk a munkáról, meg mik lehetnek majd jövő hétre, meg matricáztam pár kártyát és ennyi. Ez a nap nagyon gyorsan eltelt, mintha nem is lett volna, szemben a szerdával, ami éveknek tűnt :D

Megjegyzés: Azért írok csak kezdőbetűt a nevek helyett, mert az illetők nem tudják, h blogolok róluk is. Akik meg tudnak róla, azoknak használom a nevét :) Most esik le, h holnap már március…. hogy rohan az idő.

2013.02.28.

Vélemény, hozzászólás?