máj 14

És még mindig fokozódik?

Ma kimondottan szar napom volt… A reggeli meetingen, ahol mindenki jelen van, Chris kérdezte T-t, h kell-e neki segítség, vannak-e megrendelések a special-ön. Mondta T, h rám szüksége van, mert be kell fejezni a matricázást a korábbi megrendeléshez, meg van két iszonytató nagy megrendelésünk. De ezeket nem adná lánynak, mert 700kg. Erre Chris, h adja nekem, majd én elintézem. Hát se köpni, se nyelni nem tudtunk… Ez az ember teljesen idióta. Megnézném, h a feleségének adna-e egyáltalán összeszedni valót. Egy full raklapot összeszedtem, 400kg, aztán jött a szünetem. Előtte még írtam Rácnak, h lehet, h hazamegyek. Legszívesebb lerúgtam volna Chris fejét. Nagyon felhúzott. És miközben pickeltem, tényleg a sírás kerülgetett, mert elgondolkoztam, h basszus, ezért tanultam tényleg, h kemény fizikai munkát végezzek?! WTF?! Tehát míg a fiúk a normál megrendeléseket csinálják, amik összesen 20kg, addig én legyek 4 férfi. AHHA…… Kimentem szünetre. Ráccal beszéltem, helyretett, aztán visszamentem és mondtam Chrisnek, h a felével végeztem, cserélnék egy fiúval és helyette majd pickelem a kis megrendeléseket. Erősen elgondolkozott és mondta, h jó, úgy rendben lesz. Én nem is értem, annó a despatch-on azért szóltak, ha 12kg-ot emeltem, most meg a 700kg sem árt???? Totál idióta… Cseréltem az egyik sráccal.

Nap végén matricázni mentem, meg persze mindenkivel jól kibeszéltük ezt a hülyét. Közben mondta T, h rossz híreket kapott. Annó beígértek neki egy kurzus finanszírozását, ha marad még egy évet. Utálja ezt a várost, meg Christ is, de belement ebbe. Aztán most kitalálták, h inkább azt akarják, h 2 évig maradjon. Úh sírdogált és gondolkozási időt kért hétvégéig. Sztem amúgy nem fog maradni, mert a nap végén már mondogatta, h elmegy, meg én leszek helyette és vállalnám-e egyáltalán. Merthogy rajta kívül csak én tudok mindent erről a területről. Mondtam neki, h én utálom ezt csinálni, úh ahhoz nagyon jó árat kellene mondaniuk. Erre elmondta, h ő mennyit keres. Hát nyilván többet mint én, de nem hatott meg az összeg ezért a munkáért. Csak egy hetet helyettesítettem, de alig volt szünetem, stresszeltem, itthon csak bezuhantam az ágyba és alig vártam a hétvégét, h aludhassak. Mérlegelnem kell, h akarom-e ezt. Főleg, h az összes olyan embert kirúgták, aki segített annó a special-ön, és akiknek már nem kellett magyarázni, h melyik megrendelést hogyan kell csinálni. Szóval ha én itt maradok, valszín ugyanúgy nem kapok embert, ahogy T sem kapott soha, de azért oldjon meg mindent határidőre… Inkább a ‘Hogyan tegyünk csodát’ nevű kurzusra kellene befizetniük minket. Szívem szerint határozott nemet mondanék, de a pénz mindig jól jön, és még tudnék mit tanulni itt. De az is lehet, mivel elb—m az elején és mindent megcsináltam, egyszerűen csak mondják majd, h én leszek T helyett és ennyi. Meglátjuk; egyelőre nem akarom tovább hergelni magam.

Reggel nagyon rossz volt, mert ki akart ugrani a szívem a helyéről, gyomorgörcsöm volt és ölni tudtam volna. Még mindig, ha erre gondolok, egyszerűen nem tudom felfogni, h tényleg ennyire hülye v csak nőgyűlölő ez az ember. Nem akarok vele együtt dolgozni. Igaz, h a pickingelés égő mások számára, de igazság szerint az csak annyi, h elvégzed a munkád és hazamész. Nem kell semmin stresszelni, csak csinálod. Az is igaz, h nem sokat fejlődsz, onnan nagyon nincs feljebb. De ha meg csinálom a specialt, akkor lehet, h mégtöbb ősz hajszálam lesz és folyton kimerült leszek. Soha nem akartam ezt csinálni és basszus mégis azt csinálom. Áhhh… mindegy….

2013.05.14.

Vélemény, hozzászólás?