jún 02

Akkor irány haza :))

Végre elérkeztünk megint oda, h hazamehetünk. Most úgy szerveztünk mindent, h két hétre megyünk, lesz elég időnk mindenkivel találkozni és kiélvezni minden percet megint :) Úgy szerveztük meg az utazást, h bőrönd nélkül megyünk, úgy jóval olcsóbb, ráadásul, ha vmit akarunk küldözgetni ide-oda, akkor a futárcég jóval olcsóbban elintézi. Például most kitaláltam, h vásárolok majd itt jónéhány tartós élelmiszert, úgymint tészta, leveskocka, stb., és hazaküldöm, mert itt ezek a dolgok jóval olcsóbbak, mint otthon. Pl a spagettitészta itt 66Ft, a leveskocka (6db) meg 100Ft. Utoljára, mikor otthon voltam, ezek mind 300Ft körül voltak…. Úh ha bárkinek szüksége van vmire innen, akkor tudunk hazaküldeni/vinni, ha időben tudunk róla és persze, ha járunk arra addig. Most is viszünk haza vmit egyik ismerősömnek, amit csak itt lehetett beszerezni olcsón.

A házikó feltöltését majd folytatjuk, minden hónapban veszünk majd bele vmit. Szerencsére már volt végre olyan idő, h kiülhettünk a teraszra, az új szettünkkel :)

DSCF3952

Tegnap Katiéknál voltunk grillezni, ami nagyon jól sikerült. Szerencsére isteni időnk volt, úh kint tudtunk maradni a kertben egész sokáig :) Jól elszaladt az idő, úh a mai nap inkább a pihenésé volt. Ma be is fejeztem a második assessmentemet, még Ráci ellenőrzi a nyelvtani szépségeimet, aztán elküldöm a tanárnak megint :) Az előző nagyon-nagyon jól sikerült, a 26 kérdésből csak 4et kellett kiegészítenem, és mindegyik válasz értékelése vagy az volt, h well done v excellent :) Úh büszke voltam magamra. Elvileg július közepén fejezném be, de most, h megyünk haza, megint halasztást kell kérnem.

Ami nagy meglepetést okozott számunkra, h kaptunk egy Welcome Package-t a hitelkezelő bankunktól :) Vannak még csodák, ill. különbségek otthonhoz képest…

970915_506804992702809_824631604_n

Bent most megint kicsit elültek a dolgok, bár megbeszélésről még szó sem volt, úh majd meglátjuk. Júniustól általában már pangás szokott lenni, úh nem kell megszakadnunk. Nov. 5én lesz egy éve, h szerződéssel vagyok a cégnél, úh addig mindenképpen kitartok, és mégiscsak jól fog mutatni az önéletrajzomban, h export and special order coordinator. Azután könnyebb lesz irodai munkát találnom. Nem akarok már raktárban dolgozni, megint eljött az a pillanat, amikor elég volt. Ezen a héten elvileg nem kell túlhajtanunk magunkat bent, viszont szombaton is dolgozom, mert leltárt csinálunk. Kb 15 milliárd kártyát kell csak átszámolni, semmi komoly. Ez 3 hétig fog tartani, hétköznap-hétvégén, jön egy pár ember a másik raktárból is segíteni. Szerencsére ebből az egészből kimaradok :)

2013.06.02.

Vélemény, hozzászólás?