aug 07

Ráci és az interjúk, Zoli pedig itt

Ráci már elég régóta fontolgatta, h állást vált, mert a mostani pozíciója nem igazán fekszik neki. Nincsen fejlődési lehetősége, néhány szervert felügyel csak, igazából a legfontosabb dolga most kb a FB oldal karbantartása…. Úh mivel a főnökei elutaztak két hétre, elkezdett önéletrajzot frissíteni és küldözgetni. Az egyik ügynökség fel is húzta az önéletrajzát, h jobban megfeleljen az itteni követelményeknek. Rengeteg megkeresése volt.

Korábban hívták egy világméretű cégtől, és továbbjutott két telefonos interjún. Mondták neki, h az utolsó interjú Amsterdamban lenne és mivel annyira jó volt, ezért elhívták oda. Megtalálta egy másik cég is, akikkel ma reggelre szervezett le interjút. Amsterdamban pedig holnap lesz a nagy nap :) Szóval még az utazás előtt gyorsan elment egy másik interjúra Londonba, hazajött, majd indult a reptérre. Holnap délelőtt lesznek az izgalmak. Egy órás HR-es beszélgetés, aztán két óra kemény szakmai. Már a ma reggeli interjún elhangzott az egyik válasza alapján, h erre eddig még senki nem tudott válaszolni, v ha igen, akkor helytelenül, úh nincs kétségem, h ott is brillirozik. Egész délelőtt szurkolni kell tőle, várjuk másoktól is a szurkolást, szugerálást :) Pénteken jön haza, reméljük már jó hírekkel. Azt az infot kapta, h az interjút követően 1-2 nap alatt kiderül az eredmény.

Közben én meg egyedül kocsikázgattam ma, tegyük hozzá sietve, h GPS nélkül. Nem törtem össze senkit, senki nem jött belém, és ahogy ígértem Rácinak, a kuplungot sem nyomtam indokolatlanul – annyiszor :P Úh én is büszke vagyok magamra.

Zoli pedig úgy döntött korábban, h kijön hozzánk, mert amikor otthon voltunk, akkor épp vizsgázott, meg barátokkal rohangált, és alig voltunk együtt. Múlt szerdán érkezett és vasárnap megy csak haza. Pénteken körbebuszoztuk a várost, próbáltunk shoppingolni is, de esélytelen volt. Szombaton Katiékkal grilleztünk a teraszon, de elég lassan gyulladt be az anyag, úh már farkas éhesek voltunk, mire elkészült. Ráadásul hideg is lett, úh bent ettük meg. Együtt ünnepeltük meg Rácit meg Zolit, mert szülinapjuk volt. Még jön a házassági évfordulónk, aztán apu névnapja, az én szülinapom. Nem kértem mást a fiúktól, minthogy végre befejezzük a honlapomat :) Azt hiszem jó úton haladunk.

Szóval Zoli… :) Nagyon jól érzi magát itt nálunk, rögtön kalandokba is keveredett. Mikor elindult Rácihoz a kulcsért, rögtön az érkezése napján, lerobbant a busz, egy nő rosszul lett, ő támogatta. Ma jöttek csekkolni a festést, meg a tetőt, ahol beáztunk, azt is Zoli vezényelte le. Rácnál dumcsizott kicsit a kollégákkal, meg a buszsofőrökkel, idős nénikkel beszélgetett :) Ismerkedős típus? Neeeeeeem :D Holnapra kacsaetetést terveztünk, mert ránkszáradt a kenyér, a kacsák jól járnak.

Na, mára ennyit, az események után megint írásra készen ülök a gép elé :)

2013.08.07.

Vélemény, hozzászólás?