szept 09

Átverés, tanulmányok, shopping

Korábban Chris mondta ugye, h ha T elmegy a cégtől, akkor én veszem át a helyét. Hogy hogy nem, egyik nap látom a belső hirdető táblán, h lehet pályázni a posztra, méghozzá 3szoros pénzért. Enyhén lepődtem meg ezen…. Mindegy, hát akkor vagy Chris gondolta meg magát, v – ami inkább valószínűbb – a főnökök hirdettették meg a posztot. Valószínűleg azért is tették ezt, mert a watfordi iroda leköltözik hozzánk, így sok embert kirúgtak, a maradékból pedig nem sokan akarnak leutazgatni minden nap. Az nekik 2 óra lenne naponta, szóval azért nekik sem egyszerű. Amiről tudok, h egy nő watfordból megpályázta az állást, meg Nimesh barátnője. Ezek után sajnos úgy érzem, semmi esélyem. Nyilván az állását elvesztő angol nőt választják első sorban. Ha mégsem pályázott, akkor nyilván a főnök barátnőjét és csak utána jövök én. Mindegy, rendesen jelentkeztem én is, elküldtem az önéletrajzom. Péntek volt a határidő, de szerda késő este küldtem át a felturbózott önéletrajzomat. Mostanáig semmi választ nem kaptam, h egyáltalán megkapta-e. Majdcsak mond egyszer vmit vki.

Két héttel ezelőtt tökre örültem, mikor megkaptam postán a bizonyítványt a tanfolyamomról, de hamar lelohadtam, mert el van írva rajta a nevem :( Lebeszéltem az iskolával és vissza kell küldenem hozzájuk egy levéllel, h mi történt és javítják.

És ha már így belelendültem, akkor gyorsan jelentkeztem egy angol tanfolyamra, amit nem messze tőlünk tartanak a centerben. Múlthét kedden voltam felmérőn és Entry-3 csoportba kerültem. Ez annyit tesz, h efölött még van két szint, a Level-1 és a Level-2. Érdekes arcok jöttek oda. Ha jól emlékszem 11en voltunk és abból csak én meg egy srác dolgoztunk. A 2 és fél órából a legtöbb idő azzal ment el, h milyen papírokat kell kitöltenie annak, aki rászoruló, támogatott, v nagycsaládos. Volt, akinek még az NI numbere sem volt meg, volt aki nem is akart munkát keresni és olyan is, aki még annyit sem tudott angolul, h yes. Igencsak vegyes társaság. A tanfolyam díját részletekbe is be lehet fizetni, úh az elsőn már túl is estünk :) Jövőhét szombaton kezdődik a kurzus. Én választottam a szombatot, mert hétköznap, meló után biztos nem lesz semmi energiám odafigyelni. A szombat reggel viszont 9et jelent, ami nem is hajnal, úh jó lesz az :)

Végül csak sikerült megvennünk a kanapét :) Nem volt egy egyszerű művelet, mert már kb. 3 hónapja rajta vagyunk a témán. Az győzött meg minket, h a bankholiday jóvoltából mindenki akciózott. Találtunk egy tökéletes kanapét: bőr, fekete, 3 üléses + egy fotel, ugyanaz a design. Nagyjából Karácsonyra kapjuk meg, úh az lesz az ajándék. Megvettük a fürdőszoba szekrényt is, úh most már van tükör a fürdőben, sőt, polc is van mögötte és mellette is. Most már egyre jobban kezd otthonra hasonlítani a házikó.

2013.09.09.

Vélemény, hozzászólás?