nov 22

Blööááá

Nos, ígéretemhez híven beadtam a felmondásom, Chris nagyon csodálkozott és kérlelt, h maradjak és ne már, stb. Mondta, h gondoljam át és másnap térjünk vissza rá. Jött másnap, de nem változott a véleményem. Még kétszer odajött a héten, h maradjak. Előadta, h nem szégyell marasztalni, mert nagy szüksége van rám és majd Karácsonyra megpróbál vmi benefitet elintézni nekem. Esetleg, ha kurzust csinálok, akkor be tudnak szállni, meg ilyen szép szavakat mondogatott. Végül mondtam, h maradok év végéig, ha nem találok mást. Ezután elkezdtem munkát keresni, de csak irodait, mert most úgy érzem, h egy életre elég volt a raktárból. Kerestek páran ügynökségekről, de semmi komoly nem történt.

Chris bepánikolt és gyorsan átszervezett mindent. Megkérdezett mindenkit, h ki szeretne a special-ön dolgozni. Végül egyik kolléganőm mondta, h ő dolgozna ott. Persze csak azért, mert velem jóban van. Rágódott amúgy ezen, de Chris rögtön szerződést ígért neki, arra igent mondott. Érdekes módon mindig szemelőtt tartja és mondja is mindig, h mire jön az új menedzser, addigra mindennek tökéletesnek kell lennie. Amiért mi imádkoztunk 1 évig, az most egy angol nőnek kérés nélkül jár… Szóval elkezdtem betanítani a kolléganőmet, természetesen a trainingelésért nem kapok semmit, ahogy az illik ennél a cégnél.

Most hétfőn szóltam Chrisnek, h ne felejtse el, h pénteken van az utolsó napom. Mondta, h igen, bla-bla és dec 13ig maradjak mindenképpen, de még dec 2án mondja, h meddig van szükség rám. Ez is kedves, h eddig ő könyörgött, h maradjak, segítsem ki, és most, h betanítottam egy kolléganőmet – már lassan egy hónapja dolgozunk együtt – már nem tartanának rám igényt…. Mondjuk, ha kérnek, h mégis maradjak tovább, akkor sem. Hogy miért?

Azért mert:
– Chris megint volt olyan tapintatlan, h az orrom előtt adta oda kolléganőmnek a Karácsonyi partira szóló meghívót, hozzám egy szót sem szólt. Én lassan két éve dolgozom a cégnél, a kolléganőm meg csak most kapott szerződést.
– A szoba, ahol dolgozunk:
– Mellette megy el a szennyvíz elvezető, úh néha elég kellemes szagok terjengenek
– Amikor éppen nem a szennyvíz szivárog, akkor a gáz, merthogy 3 gázcső szeli át a szobát, ezért elég gyakran van erős fejfájásunk.
– A padlóról jön fel a festék és mállik a beton, így extrém módon porosodik minden és ahogy lépünk, felverjük a port és jól be is szippantjuk.
– Az a szomorú, h ezért is már április óta rágjuk a fülét, h ez nem embmerhez méltó munkakörülmény. Természetesen az új menedzser nem ebben a szobában fog dolgozni, hanem az irodában. Nekünk, raktári melósoknak meg nagyon jó lesz ez.
– Minden második ember menedzsernek hiszi magát és ennek megfelelően adja az utasításokat nekem. Szerencsére ezeket az embereket már megtanultam kezelni.

Igazság szerint most tényleg elég volt a raktári melóból, mert tényleg úgy érzi magát az ember egy idő után, h csak egy melós, egy rakodó, egy robot. Így is tekintenek amúgy rád, lényeg, h csináld és legyen kész időre, nem számít, h oldod meg. Ha tényleg csak dec 13ig kell mennem, az pont jó is, mert utána itthon tudok maradni, csinálni a saját dolgaimat, pihenek egy kicsit, mert fizikailag is lefáradtam nagyon. Az tény, h sok minden változott az utóbbi időben, mert most már több ember dolgozik a special-ön. Amit Tomával ketten csináltunk, azt most 5 ember csinálja. Szép mi? Kolléganőmtől kezdem megtanulni, hogyan ne szakadjunk meg a semmiért és hogyan ne aggódjunk azért, ami nem a mi hibánk, v nem rajtunk múlik. Egész jól haladok :)

Például az még rejtély, h ki fogja betanítani az új menedzsert. Eddig úgy néz ki, h nekem kell, mert Tomát már nem akarják elengedni az irodából. Viszont ha nekem nem fizetik ki a tréningelési pénzt, akkor az tuti, h én nem tanítok senkinek semmit megint. Legrosszabb esetben kirúgnak. Jaaa, nem, mert már felmondtam :D Ennyit erről.

Ja, és hétfőn akarok pár képet csinálni a szobáról, ha később bármi probléma lenne, akkor lesz pár képem a munkakörülményeimről.

Na, most hogy kipanaszkodtam magam, abba is hagyom mára :)
Bónusz: A Karácsonyi partira úgy fognak menni a többiek, h egy kisbusszal elviszik őket a parti helyre. Mindenek előtt, 9től 11ig a raktárban takarítani kell majd, magassarkúban, kisestélyiben és öltönyben… Ezek komolyan mondom betegek, de nagyon. Mikor ezt szóvá tették a munkatársaim, akkor változott a menetrend, hozdd a ruhád és majd bent átveszed. Tényleg? A budiban fognak átöltözni kisestélyibe?? Istenem, de jó, h elmegyek a cégtől :D

2013.11.22.

Vélemény, hozzászólás?