febr 14

Összefoglaló, mert kimaradt sok minden :)

Jól eltűntem egy időre, pedig nagyon sok minden történt. Mivel már lehetetlen leírni minden részletet, ezért jöjjön az összefoglaló :)

Végül nem mentem el a cégtől, mert az új team Leader, Natalie egy nagyon jó fej nő és rendkívül segítőkész. Teljesen korrekt, energikus és lelkes. Ráadásul van nekünk Iza is, egy lengyel kolléganőm, akivel azóta barátok is lettünk, ő is nagyon sokat segít, úh lényegében beköszöntött a láblógatós korszak :) Nagyon jókat beszélgetek Izával és jól haladunk a melóval is. Sőt, most már együtt járunk angolra.

Egy hónap elteltével Natalie hozta a barátját a céghez, aki egy tejbetök lustaság, angol…

Karácsonykor leállt a bojlerünk, a szolgáltató 1 hétre rá javította meg. A legnagyobb hidegben fűtés és melegvíz nélkül voltunk. Visszatért a jó kis vízforralós, lavoros fürdés-hajmosás. Két napig itthon feküdtem, mert nem bírtam beszélni, köhögtem és fújtam az orrom. Még ennek ellenére egy fél napot bementem dolgozni, h minden rendben legyen mindennel, de nem bírtam annál tovább.

Most megint leállt a bojler, ismét 4 napba kerül, míg kijönnek. Úgy döntöttünk, hogy garancia ide vagy oda, inkább leváltjuk őket, mert nincsen elég emberük a javításra, akit kiküldhetnének. Nevetséges.

Folytatom az angol tanfolyamot. December elején volt a szóbeli vizsgám, de még mindig nincs eredmény. Most márciusban lesz az írás-olvasás, gondolom majd annak az eredményére is kb szeptemberben számíthatunk. Nem baj, igazából nekem nem a vizsga a fontos, hanem, h minél többet tanuljak.

Bent a munkahelyen sajnos még mindig van olyan, h nem értem amikor hirtelen beszélnek hozzám az angolok. Igyekszem koncentrálni, de néha sok. Ezen lesz nehéz dolgozni, de rajta vagyok. Mostanában csak angol doksi filmeket nézek és könyveket, cikkeket olvasok.

A lányok kirepülnek a fészekből :( Találtak lakást és munkát egy másik városban, úh holnap angol után visszük át a cuccokat hozzájuk. Az viszont nagyon jó, h ők is kint vannak, mert legalább velük is tudunk találkozgatni.

A lépcső valóban veszélyes, főleg termo zoknival kombinálva. Nagyot zakóztam pont a fenekemre, úh most egy tenyérnyi fekete folt éktelenkedik rajtam.

Voltunk otthon megint, viszonylag hosszú időt és természetesen istenien éreztük magunkat. Azt kell, h mondjam, h visszajönni ide már nem rossz érzés, hanem hazajövünk ide is. Vártak itt is a barátok, kollégák. Ja, és amikor elhagytam a return jegyemet a buszon, pontosabban nem vettem el, valszín vki véletlenül zsebre tette, a sofőr elkérte mindenkinek a jegyét, átkutatta a végállomáson a kukát és végül felajánlotta, h kifizeti a jegy árát… Természetesen nem fogadtam el. Azt hiszem nem kell tovább mondanom. Más itt. Már maga az, h mindent megtett azért, h meglegyen a jegy, felért azzal, mintha kifizette volna az árát.

Dóriék találtak egy geocachinget egy villámsújtotta fa tövében. Nagyon izgatottak voltunk és el is vittük magunkkal Magyarországra, hagy utazzon tovább a travel bug :) http://www.geocaching.com/

Nagyjából ezek történtek a röpke 4 hónap alatt :) Igyekszem megint sűrűbben beszámolni, h mindenki napra kész lehessen, aki epekedve várja az újabb bejegyzésemet :)

2014.02.14.

Vélemény, hozzászólás?