jún 09

Még egy interjú

Mivel anyu annyira benne volt már az interjúzásban, ezért ma megejtett még egyet :) Múlt héten odajött hozzám Natalie, h mivel a barátnőm elment a cégtől (Lengyelországban fog szülni), ezért kell vki helyette és anyukám pályázza meg ezt a posztot. Ígyhát még aznap megpályázta és ma volt az elbeszélgetés. Egy másik lány is jelentkezett, ő régebb óta van a cégnél. Úgy volt, h ma meg is tudják az eredményt, de végül még gondolkodás tárgyává tették. Most rengeteg mindent kell csinálni bent, úh az is elképzelhető, h mindkettejük szerződést kap. Holnap majd jól meglássuk :)

Meanwhile a kolleganőm elment szabira a héten, úh egyedül tolom az ipart, eddig lekopogom, sikerült mindent megoldani némi szervezéssel.

Anyut most rákapattam az Ebay-re, valóban veszélyes jószág. Még, ha vki szeretne egyedi képeslapot gyártani v rendelni egész jó áron (más ajándéktárgyak is rendelhetők, de azok drágábbak), akkor nézzétek meg a http://www.funkypigeon.com/ oldalt. Tényleg nagy örömöt lehet szerezni egy ilyennel :)

Ma anyu sütött-főzött, fasírtot csinált krumplipürével. Isteni lett, az lesz holnapra az ebéd. Tegnap csináltam paradicsomos káposztát és jó szokásomhoz híven vittem Andinak is, aki nagyon szereti, de állítása szerint nem tudja elkészíteni. Úh tegnap vettem a fáradtságot és képekkel, kommentekkel, utasításokkal tarkított receptet hoztam össze neki, úh már semmi nem akadályozhatja meg a főzésben. Kellene megint csinálni Bea levest, ami nem más, mint tárkonyos csirkeragu leves. Bea csinált itt először és annyira mennyei lett, h azóta én is csináltam párszor és Bea leves néven fut nálunk. Rá kellett vennem magam a hízókúrára, mert mindenki kiakadt, h mennyire gebe vagyok, sőt, kórósan sovány. Pedig teljesen jól vagyok, nincsenek sem panaszaim, sem tüneteim. Sztem annyi csak, h a melóhelyen rengeteget ismétlem a feláll-leül mozdulatsort, mert a nyomtató a szekrényen van, magasabban, szóval, ha el akarom venni a kinyomtatott papírt, akkor fel kell állnom. Meg jóval kevesebbet ettem, mint korábban, ill. nem ettem édességet jóformán. Most viszont anyu is rám szólt, meg Raz is, úh elkezdtem teletömni magam, meglátjuk, hova fajul. A biztonság kedvéért azért Raz foglalt nekem időpontot a GP-hez, röpke egy hónap múlva már mehetek is…

Ja, csak, h a hazai híreket is követem, fb-on láttam megosztva egy plakátos képet. Azt hittem ez megint vmi új poén, ami egy interjús bakiból született, de aztán rá kellett eszmélnem, h nem, ez nem poén, ez egy kampány, a bevándorlók “ellen”. Nem akartam elhinni, h ilyen tényleg létezik, h ilyen primitív módon kezelik a helyzetet. Ma pedig szintén képeken láttam, h mennyi eső esett és milyen vízemelkedés lett a belvárosban is, meg dió méretű jégdarabok esnek. Otthon is zajlik az élet…

Már csak egy hét és jön ki apu is, már nagyon várjuk. Szombaton érkezik, úh jövő pénteken megint felhívom a Job Centre Plust, h foglaljak időpontot NI interjúra. Reméljük most is legalább olyan közeli, ha nem közelibb, időpontot kapunk majd. Sztem arra a napra kiveszek majd szabit és elmegyek apuval is, ketten mégiscsak nagyobb fun, mint egyedül :)

Na zárom soraim, mert kidőlök, holnap folyt. köv., ha meglesznek az eredmények.

2015.06.09.

Vélemény, hozzászólás?