szept 01

Spanyolország :)

Ezt is megértük, h eljutottunk nyaralni. Mivel még soha nem voltunk a tengerparton és én mindig forróságra vágyom, ezért Spanyolországra esett a választásunk. Fehér homok, forróság, tenger. Egyszerűen fantasztikus volt, az ember nem is gondolná, h mennyire jólesik kikapcsolni. Általában úgy nyaraltunk, h hazamentünk és azt itt mindenki pontosan tudja, h nem lehet pihenésnek nevezni. Rohangálás mindenkihez, időpont egyeztetés, alkalomadtán orvos, fodrász, stb. Szóval nem egyszerű.

Idén viszont úgy döntöttünk, h megérdemeljük annyi év után, h rendesen kikapcsolódjunk. Raznak eleinte nem tartozott a kedvenc ötletei közé, mert ő amúgy is mindig lángol, hát még egy meleg országban. Cambrills-be mentünk, egy hétre, all inclusive ellátással. Az idő csodálatos volt, a tenger gyönyörű és megunhatatlan, az ételek isteniek. Amin nagyon csodálkoztunk, h nem beszéltek angolul. Egyedül a recepciós beszélt többek között angolul, de senki más, úh kézzel-lábbal mutogattuk mit szeretnénk. A borravaló magában nagy inspiráció lehet a megértésre, mivel a báros fiúk nagyon készségesek lettek és az italmércét már nem is kellett használniuk ?

Minden reggel napozni mentünk, de hagy ne mondjam, h fehérebben talán nem, de nagyjából ugyanolyan fehéren jöttünk vissza. 30-as faktorú krémet használtunk, de lehet, h az is sok volt oda. Leégni lehetetlen, az ember csak nagyon bebarnul, nagyon szép színe lesz, a bőr is sokkal szebb lesz, imádtam :) Rengeteget ettünk, két városban is voltunk, de sokszor kellett menekülni a forróság elől a légkondis szobába. Amikor Raz már olvadt és levegőért kapkodott, én akkor kezdtem el élvezni a meleget ? Esténként viszont levettük 21 fokra a légkondit, Raz takaró nélkül aludt én meg magamra húztam még a két tartalék pokrócot.

Hajókáztunk is voltunk, mert azt mondták, h a sziget másik felén van egy hatalmas piac és már az magában egy látványosság. Elmentünk oda, de hát semmi extra nem volt, normális piac, ruhákkal, meg gumicukorral. Az tényleg igaz, h hatalmas volt, 3 utcányi, de ennyi. Kb. 5 perc alatt végeztünk, de lekéstük a hajót, úh még 3 órát el kellett tölteni vhogy. Sétálgattunk, megebédeltünk, aztán kisvonattal lementünk a hajóhoz.

Aznap, mikor elhagytuk a hotelt, elkezdett esni és hűvös lenni, de még mindig nem fáztam. Hihetetlen élmény volt számomra, h lehet úgy utcán járkálni pulcsi és hosszú nadrág nélkül, h nem fázol. Isteni érzés volt.

A visszaút kicsit hosszú volt, mert késett gép, emiatt lekéstük a buszunkat és várunk kellett volna még másfél órát, amihez nem volt kedvünk éjjel. Szerencsére jött egy másik busz, ami szintén megállt ott, ahol a miénk, így elhozott hazáig. Itthon csak bedőltünk az ágyba és másnap megkezdtük a képek feltöltését és a sztorizást :)

2015.09.01.

Vélemény, hozzászólás?