márc 29

Visszajelzések

A mai felkelést sem kapkodtam el, de eszméletlen hülyeséget álmodtam megint. Szerencsére ezt félbeszakította egy telefonhívás :) Félálomban voltam és elgondolkoztam, h ez a csengő lehet-e, mert kétszer csöngött, talán a postás. De vajon itt is kétszer csönget-e a postás? Ő csak be szokta dobni a leveleket és nem is jó a csengőnk…ÁÁÁ akkor ez a telefon! Ezek a gondolatok fél másodperc alatt sem hasítottak végig bennem, úh rohantam a telefonhoz, felkaptam. Az első hívásom :) Az egyik ügynökségtől telefonált egy srác, h megkapták a cv-met és hogy milyen admin munkára gondoltam. Hirtelen annyira voltam képes, h elmondtam amdinisztrációs munkát szeretnék inkább, az jó lenne. Még néhány dologról beszélgettünk, aztán mondta, h ha lesz vmi, akkor keresnek. Talán a félálomság miatt, de folyamatosan sikerült beszélnem és 5 kérdésből 4re arra válaszoltam, amit kérdezett :D

Ezután végleg felkeltem, összepakoltam szokásosan, ettem egy joghurtot, h ne felejtsek el enni – amíg még eszemben van. Leültem a gép elé és keresgéltem tovább. Ráci is küldött át néhányat. Mondjuk neki az élete, h vezessek targoncát v jelentkezzek katonának :D Eddig nem sikerült meggyőznie semmivel.

Jöttek a visszajelző e-mailek is, h köszi, de nem téged választottunk. Legalább az is vmi. Az egyik visszajelzés: Dear Lynette….Hát köszi :) De legalább nem diszkrimináltak. A nap fele el is ment a nézelődéssel és jelentkezésekkel. Most adtam le olyan munkára is jelentkezést, ahol azonnal kell kezdeni, remélem holnap reggel hívnak is, h délután ott kezdjek. Meg Ráci talált egy másik warehouse-os munkát, arra kinyomtatta a jelentkezési lapot, azt még ma este kitöltöm, ő meg postázza. Aztán meglássuk.

Idő hiányában már megint nekiálltam főzni. Megrendelésre gyümölcslevest csináltam és sonkás tésztát. Így sikerültek:

 

 

 

 

A gyümölcslevest alapból utálom, de szeretettel készült :) Természetesen fahéjat nem vettünk tegnap, így leugrottam a boltba érte. Megcsináltam, aztán következett a sonkás tészta. A sonka nagyon finom volt, igazi bacon fajta. Összekutyultam a tésztával és a végén tettem a tetejére friss újhagymát. Megebédeltem megint késő délután és kötelezően megnéztem a Barátok közt :) Utána még nézelődtem egy kicsit, aztán már jött is haza Ráci. Ez a nap is gyorsan eltelt, de nem haszontalanul.

2012.03.28.

Vélemény, hozzászólás?