márc 29

Laza

Ma reggel, miután Rácit elbúcsúztattam, éreztem, h ég a szemem, alig bírom nyitva tartani, úh visszadőltem még. Véletlenül 11ig aludtam, aztán felkeltem, pakolgattam és géphez ültem megint. Ma sajnos nem sok munkaajánlat volt, a legtöbb másik városban. Akiknek tegnap küldtem, szintén kérték, h küldjem el word formátumban és majd rögzítenek a rendszerben. Egy csaj meg szabin volt, úh majd jelentkezik. Egy db telefon nem volt, és már olyan begyöpösödöttnek éreztem magam.

Mivel Ráci megrendelte a palacsintát, ezért nekiálltam összekeverni a tésztát. Ugye a csomag csak jövő hét kedden érkezik majd meg, így mixer híjján alaposan összekevertem fakanállal :) Nem égett szénné, de csináltam már jobbat is. Tölteléknek eper lekvár volt és nutella, mmint külön-külön. Közben mostam is, végre sikerült kiolvasnom a mosógép programját. Aztán lassan idő volt, mert megbeszéltük Rácival, h bemegyek hozzá, sétálunk egyet a tó körül. Merthogy szegény ilyen borzasztó kilátással kénytelen dolgozni :)

Megnéztük a busz menetrendjét, mert ugye, mint kiderült itt is kétféle 7es van. Egy, ami csak a vasútig megy, és egy másik, ami Bletchley-ig. Mivel nekem mindig csak a Food Center-ig kellett mennem, ezért mindegy volt. Szóval megnéztük, h jön egy 04kor és egy 34kor. Hát a 04es elmaradt, úh napoztam egyet a megállóban. Bár itt is van egy kis mesterséges tó, ahova a kacsák be is költöztek, vmelyik nap egy gém is kivett egy nádas részt.

34kor viszont jött a busz, felpattantam rá, aztán go office. Mikor megérkeztem, azért a biztonság kedvéért körbesétáltam a környéket és csak utána mentem a jó irányba :P Az irodában már csak Richard és Tim volt bent. Timmel múltkor nem találkoztam, úh bemutatkoztunk, meg sikerült beszélni is vele. Ő is elég szépen beszél, de nála is voltak homályos részeim. A cuccainkat bent hagytuk és elmentünk sétálni a tó köré. Nagyon jól esett a friss levegő és nem is voltak vészesen sokan. Ráci mondta, h vacsorázzunk a pubban, ami ott volt a tó mellett. Nagyon szép hely az is, halk a zene, régi típusú az épület:

Finomat ettünk:

Combo for Two

Chicken wings, breaded chicken pieces, onion rings, wholetail breaded scampi§, spicy potato wedges, garlic bread, dressed? mixed leaf salad garnish, HP Texan Style BBQ Sauce and sour cream dip. A bbq szósz isteni finom volt, életemben nem ettem olyan finomat. Mintha a füstölt marhát most szedték volna le a grillről. Eszméletlen jó volt.

Ezután még visszamentünk a cuccainkhoz, addigra visszaért Sarah is. Mindenkinek úgy kellene beszélnie, mint neki. Még októberben is csodálkoztam, h mennyire érthetően beszél. Ez azóta sem változott :) Nagyon kedves volt, biztatott ő is, h lesz munka, mert az angolok nagyon lusták, a diákok meg nem akarnak dolgozni. Éppen egy nagy projektre készültek, úh nem zavartuk őket tovább. Elmentünk vásárolni, az ASDA-ba (http://asda.com/). Ez olyasmi, mint az Auchan otthon, csak sokkal bővebb a kínálat néhány részen. A pudingport persze vadászni kellett, mert köze nem volt az otthoni tasakoshoz, itt dobozban van. Még nem nyitottam ki, de gyanítom, h abban is tasakok vannak.

Mivel kevesen voltak a parkolóban, ezért mondtam Rácinak, h mennék a kocsival, de csak a parkolóban. Elmentünk a parkoló egy kies részére és ott átadta a kormányt, mmint helyet cseréltünk :) Tettem két kis kört. Iszonyat jó vezetni ezt a kocsit. A szervója szuper, de a gázpedál nagyon picike, v legalábbis én annak éreztem. A második kör után azért visszaadtam a sofőri szerepet.

Összességében tehát laza napom volt, holnaptól meg ismét hajrá :)

2012.03.27.

Vélemény, hozzászólás?