ápr 04

Nos?.:)

Hétfőn azért nem posztoltam, mert igazából semmi nem történt. Továbbra is adtam le a jelentkezéseket, meg újfent nem sikerült kikódoltatni a telefont, mert természetesen csak hétfőn van zárva a piac, ahol a telefonos szaki van…

Ámde a mai nap is elég unalmasan indult. Vártam a csomagot, amit anyuék adtak fel múlthét csütörtökön, de még semmi jelzést nem kaptunk. Reggel beszélgettem az otthoniakkal, ami nagyon jó volt :) Jelentkezgettem továbbra is, még délelőtt összejött az 5 jelentkezés, úh elégedett voltam :) Elvégeztem a szokásos dolgokat itthon. Megbeszéltük Rácival, h megkockáztatjuk ismét a kikódoltatást.

Néztem a cetlijeimet, h mennyi helyre leadtam már és semmi hívás, sőt még visszautasítás sem. Mondjuk legalább itt a legtöbb hirdető már úgy adja fel a hirdetést, h ha nem keresnek x napon belül, akkor nem te vagy a szerencsés. El is kezdett szakadni az eső, de szerencsére pont tegnap voltam előrelátó és vettünk ernyőt, úh már használtam is. Néztem az órát, h már lassan készülődni kell, mert jön a busz. Elkezdtem felöltözni, haj, minden megvan-e és akkor szólalt meg a telefon.

Gyorsan leültem, papír-toll elő, telefon fel. Egy ffi keresett, h elküldtem az önéletrajzomat hozzájuk és aktuális-e még. Szerencsére megjegyeztem a nevüket, így tudtam miről van szó. Meg a cetlikre mindig ráírom azt is, h mire jelentkeztem pontosan, h mi lesz a munka nagyjából. Kérdezte, h aktuális-e még, mondtam, h naná :) Mondott néhány részletet, aztán kértem, h lassabban beszéljen, ha lehet. Sorry-zott, aztán beszélt némileg lassabban. A lényeg, h holnap reggel 10re megyek interjúra :) Vagyis otthoni idő szerint 11kor, most is szívesen fogadok minden szurkolást, alfázást!!!

Ezután rohantam a buszhoz, és találkoztam a centerben Rácival. Még pont a telefonos nyitva volt, és 10 percen belül kikódolták a telefont, 8 fontért. Ráci T-s, úh a kocsihoz menet beugrottunk a T-hez és vettünk SIM kártyát. Pontosabban a kártya ingyenes, csak a feltöltést kell kifizetni, úh 5 fontért vettünk egyet. Így most már van angol telefonszámom is, az érintetteknek majd küldöm is :)

Most elég izgatott vagyok, de nagyon készülni nem tudok, csak legfeljebb átnézegetem még a kifejezéseket. Holnap azért sztem negyed 10kor már ott toporgok a helyszínen, aztán becammogok időre. Sajnos azt nem is figyeltem, h kell-e vkit keresnem, így majd helyszínen kiderül.

A jelentkezések eddig:

Szóval most még drukk van, majd holnap 11 körül leszek nyugodt sztem, aztán go home várni a csomagot :)

2012.04.03.

Vélemény, hozzászólás?