ápr 19

Névnapos szerda

Reggel megint undorító időre ébredtünk, még aludtam volna néhány órát. Persze tényleg megtehettem volna, de itthon iszonyat unalmas egyedül, bent meg jó :) Szóval összekaptuk magunkat, elindultunk. Akkor vettem észre, h otthon felejtettem a mobilomat, úh visszafordultunk. Persze nagy sor állt, aminek végre a végére értünk. Mikor az ajtóhoz értem, pont hozzánk kopogott volna egy hapsi. Az előző lakót kereste, akinek amúgy is napi több ezer levele jön. Megbeszéltük, h ő már nem lakik itt, hanem mi. Ezután felszaladtam a telóért, majd vissza a kocsihoz és indultunk az irodába.

Mivel én tavaszi időre készültem, úgy is pakoltam a cuccaimat, úh egyfolytában fagyoskodom. Ráci egyik pulcsiját vettem még magamra, úh 4 réteg volt rajtam + a kabát. Megérkeztünk az irodába. Sarah ma nem volt bent, mert ma van a szülinapja, ennek gondolom otthon örültek. Én elmagyaráztam a többieknek, h ma van a névnapom. Ők ezt megdöbbenéssel fogadták, h van olyan, h névnap :) Szóval meséltünk nekik és persze mindenkinek meg kellett nézni, h mikor van a névnapja.

Dolgoztam tovább a weboldalon, Richarddal megcsináltuk a galériás részt, elvileg holnap fel tudjuk dobni az aktuális képeket, megcsináljuk még a közösségi cuccokat is. Szóval szépen haladunk. Közben Sarahnak kezdtem válaszlevelet írni a neverending levelére, ötletelés címén.

Ebédidőben Ráci meghívott a pubba ebédelni és eszméletlen finom bbq-s csirkét ettem baconnel, sajttal, hagymakarikával, párolt borsóval és krumplival. Délután meg folytatódott a munka, közben meg jelentkeztem néhány munkára. Úh most megint várom a hívásokat, h mi legyen.

Tim megint munkaidő lejárta előtt negyed órával megtalált az ötletekkel, úh ötleteltünk :) Kb fél órával maradtunk tovább, aztán rongyoltunk haza. Természetesen az eső továbbra is szakadt. Ernyő nélkül egy élvezett itt lenni. Az angolok viszont ebből nem csinálnak problémát. Senkit nem láttam ernyővel közlekedni. Vagy kapucnis kabát, vagy semmi. Ezekhez még nem tudtam hozzászokni….

Most estére már semmi kedvem nem volt háztartást vezetni, úh holnap ezzel még lesz egy köröm, de nem lakozott :P Jól befűtöttünk, mert nekem folyton fáznom kell, de mondtam Rácinak, h ha hazamentünk én elhozom otthonról a téli nagykabátom, meg az összes téli pulcsimat. Itt nem viccel az időjárás. Minden esetre már nagyon várom a hazamenetelt. Az viszont nagyon furcsa, h pont tegnap volt egy hónapja, h kijöttem.

A statisztika úgy alakult, h:
– kb. 50 jelentkezés
– kb. 5 telefonhívás a vezetékesen
– 2 hívás mobilon
– 2 interjú
– 1 gyakornoki állás :)

Eddig szépen alakult minden és gondolom nem véletlenül történik semmi, úh csinálom tovább, amit kell és sztem hamarosan meglesz mindennek az eredménye :)

Köszönöm szépen mindenkinek a szurkolásokat, bevonzásokat, agykontrolokat, ezek mind nagyon-nagyon hasznosak nekem. Még az is, ha csak egy gondolat vagyok a napból, velem vagytok :)

2012.04.18.

Vélemény, hozzászólás?