máj 25

Meló ezerrel

Az igaz, h eddig mindig volt mit csinálni a melóhelyen. Ma viszont kb semmit nem csináltunk, de elvileg fizetnek érte. Jött egy utalás az ügynökségtől, ami egyelőre nem világos, h mire, meg miért, ezt majd meg kell érdeklődnöm, mert 12 órányi munkát fizettek ki. Ez sehogy nem jön össze.

Bent a lengyel sráccal és lánnyal dumálgattam, meg velük szoktam hazafelé is jönni. Jófejek, meg röhögtünk a mai napon, h teljesen felesleges volt egyáltalán felkelni. Meg fogalmunk sem volt, h akkor mennünk kell-e szombaton, meg jövőhéten. A nagyfőnök azt mondta, h szombat off, úh lehet pihenni. Megkérdeztük a supervisor csajszit, akinek szintén fogalma sem volt semmiről, azt mondta, h majd az ügynökség értesít minket a jövő héttel kapcsolatban… Végül tényleg :) Délután jött az sms, h menjünk jövőhéten is. Két 12 órás napom is lesz, attól azért egy kicsit tartok. Bár korábbi munkahelyen is meneteltem 12 órát, de az már 5 éve volt, öreg lettem :P

Egyre jobban kezdünk összecsiszolódni, már nem egyedül ebédeltem :D , hanem a két lengyellel. Nagyon sokan vannak és sokat beszélnek, az egyikük folyton kurvázik. Mmint ezt mondja, ez a szavunk már közös. Meg ma az egyikük töltött kápit evett, de fehér volt, sehol egy árva paprikaporszem; viszont ők is káposztának mondták, ez funny :)

Ma elmentünk még vásárolni Rácival, vettünk néhány “munkaruhát”, ami ilyen tréning anyag, de vékony, szellős. Igazából nincsen kedvem a ruhatáramat tönkretenni a munkahelyen. Vki farmerben jár, vki tréningben, vki már sortban, változó. Én csak azért nem szeretem, mert amikor megyek haza a busszal, olyan rosszul érzem magam, mert nem utcai ruha az, hanem inkább otthon hordanám. Viszont kényelmes, és annak eshet baja, ha úgy alakul. Majd ha én is kocsival járok, akkor igazából tök mindegy, mert nem divatbemutatóra megyek :P

Közben beszerveztük az esküvői zenekart is, úh zene lesz, az tuti. Ráci választotta őket, mert énekelnek is, meg DJ-skedést is vállalnak. Szóval kb éjfélig, egyig éneklés, aztán modern zene remélhetőleg. Apuék holnap mennek le anyósékhoz és elrendezik a részleteket. Öcsémnek is – lévén, h grafikus – kiadtuk a meghívók megtervezését és elkészíttetését. Elég kényelmesnek tűnök, de másképp sajnos nem megy. Úh legaláőbb most ezzel is haladunk.

2012.05.25.

Vélemény, hozzászólás?