máj 29

12 órázás

A 12 órázás nem egy leányálom gondolom :D Mert itt, hogy volt mit csinálni, hamar eltelt. Rengeteg meló volt, lényegében ugyanazt csináltam egész nap. Próbálom mindig megcsinálni az alapszintet, ami most 160 picks/óra. Nos, ez még nem jött össze, a rekordom 130 volt. Hát majd rajtaleszek még az ügyön.

Ráci vett nekem ilyen lábvédőd a cipőbe, úh most alig fájt a lábam. Ez a safety bakancs viszont nem a szellőzéséről híres, úh csodálkozni fogok, ha nem kapok el semmit. Ez a munkabeosztás egész jó, mert Ráci elvisz reggel kocsival, ma értem is jött. Holnap is elvisz, busszal jövök haza. Viszont szerdán 9től leszek, úh akkor majd busszal megyek reggel is; még kisakkozom mikor kell elindulnom. Az ebédet sem szoktam túlbonyolítani, szendvicset csomagolok, mert az a legkényelmesebb és leggyorsabban ehető. Szerencsére itt azért figyelnek a szünetekre, egy nap többször is van 10 perces szünet, az ebédidő pedig félóra.

Viszont mivel leragadnak a szemeim, inkább zárom soraimat és megyek még tv-t nézni. JAAA…. merthogy igen. Van tv-nk. Egyik nap legnagyobb ártatlanságomban gépezek, mikor jön Ráci és egy hatalmas tv-t hozott fel. Meglepett egy LCD tv-vel. Annyira örültem neki, mert én régen is imádtam tv-t nézni, mellette gépezni. És most megint van, csak egy kicsit jobb kiadás :P Szóval megyek kiélvezni a tv-t :)

2012.05.28.

Vélemény, hozzászólás?