máj 30

Posta

Ma minden szart kaptunk a postával: lett angol jogsim, visszakaptam az útlevelem, ~né kapott payslipet az agencytől 15 óra munkáról (meg számlára is megjött a pénz), és a fosóspakkot a kórházból. A fosóspakk a Klean-Prep nevű étel, amit 1 nappal a kolonoszkópia előtt fel kell falni és kifosni, hogy tiszta legyek jól.

Most ~né payslipje a fontos, mert az már el van számolva, meg a heti keresete megjön jövőhéten, és megvan a heti beosztása, nem lett túl rossz. Szóval lehet munkát találni, aki akar, minden van még mindig itt Angliában.

Aki emlékszik a kis kalandomra az npoweres emergency gázkredittel, hát a 21 font refundból csak 12-t adnak vissza és case closed akármi van. Hmm, hát azért még mindig jobb, mint bármely magyar szolgáltató, de valahogy mégiscsak érzem, hogy a kurva annyukat.

A víz is jó, felszerelték a vízórát, majd kiküldtek egy számlát 186ról, és én nekiálltam panaszkodni. Fel is hívtak pár napon belül, hogy a szám után ott van hogy cr, ami credit, mi tartozunk neked hülyegyerek. JA hát welcome tesó.

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Vélemény, hozzászólás?