jún 02

Bank holiday

Elérkezett a hosszú hétvége szerencsére. Úgy volt, h kell menni szombaton is 4 órát, mert nagy megrendelést kaptunk. A héten voltak jó napok is, de pl tegnap 10 órán keresztül semmit, azaz semmit nem csináltunk. Ezt legalább kifizetik. A lett lányokkal jóban lettem, mivel a magyar lányok is inkább hozzájuk húznak. A lengyelekkel alapvetően nincsen baj, de megy azért az áskálódás a nemzetiségek között. Leginkább a lengyelek gerjesztik ezeket, mert féltik az állásukat. Beszélnek angolul, de ha vki egy kicsit jobban is tud, akkor az már nem szimpi. Van egy supervisor lengyel csaj, akivel egy szót sem váltottam, de a tekintete mindig olyan, mint aki épp gyilkolni készül. Róla hallottam kedves dolgokat…. Én még túl friss vagyok itt, ezért nem tapasztaltam még ezeket szerencsére.

Eléggé elfáradtam, leginkább a talpam szokott sajogni. Este nem úgy megy, h felpattanok vacsorát főzni, hanem inkább addig le sem ülök, amíg nem végeztem mindennel, mert egyszerűen utána felállni horror. Mindig nézem bent, h mennyi idő alatt csináltam meg a rendelést. Mert ugye a cél a 160 picks óránként. Na, az már meg van nekem, úh jó leszek. Most nálunk lesz 4 napos hétvége. Azt hiszem a hétfő a királynő miatt van, mert most van az uralkodásának talán 60. évfordulója. A keddi meg nemtom miért. De lehet, h fordítva :D

A szombatot azzal töltjük, h pihenünk, én sztem fel sem fogok kelni, bár ebédelni a pubban fogunk. Aztán vasárnap kb ugyanúgy pihenünk, hétfőn pedit elvileg Editékkel csinálunk vmit, főzünk v megyünk vhova, meglátjuk. Aztán remélem, h kedden kapom az sms-t a beosztásról :)

2012.06.01.

Vélemény, hozzászólás?