jún 12

Munkahelyen?.

Minden munkahelyen vannak érdekességek. Természetesen itt is. Lassan egy hónapja dolgozom itt, de csak mostanra látok rá dolgokra. Folyamatosan küldenek el embereket… Ha nagy a szád, ha vmi nem tetszik és ezt megosztod a főnökkel, ha nem vagy szimpatikus, ha akármit csinálsz és akármilyen vagy, kirúghatnak. Az elmúlt napokban paráztattam is magam, h úgy megyek be minden nap, h az az utolsó. Aztán rájöttem, h egyrészt benne vagyok mindig a legjobb 3ban, másrészt meg minek hergeljem magam ilyeneken; majd meglátjuk.

A főnökök angolok, az egyik fiatal, a másik meg egy idősebb ember. Az idősebbet még soha nem láttam mosolyogni, viszont olyan a beszéde, testtartása, h te egy senki vagy. Ezen a helyen azt éreztetik veled, teljesíts, különben szevasz. Ami még érdekes, h csak a pickerek eredményeit mérik, az összes többit nem, pedig ők is gépen dolgoznak, tehát rögzítve van az ő eredményük is, de azt senki nem nézi. Ráadásul a másik magyar lánnyal az élmezőnyben voltunk és olyan jól toltuk, h a korábbi 160/óra picking helyett most már 180 a target. Mondtuk is a supervisor-nak, h most mindenki minket fog utálni :D

Szóval egyelőre nem kellene félnem, de robotnak kell lenni ahhoz, h minden nap 110%-on teljesíts. Egy héten elvileg csak 2 nap van olyan, amikor 12 órázunk, de múlt héten ugye 3 10 órás napunk volt, ez nagyon fárasztó. Bár nem vagyok öreg, de minden este rozzant vagyok, fáj a derekam a hajolgatástól, a talpam a talpalástól. Nem mondhatnám, h este egy pohár vízért felpattanok :D De ezek csak részlet kérdések, mert legalább konditeremre nem kell költeni :P Viszont az érdekes, h kb a 10 fiúból max 2 olyan van, aki ha meglátja, h teli dobozt emelsz, odajön és segít, úgy, h elveszi és ő emeli fel helyetted. A többi az elnézegeti, ahogy 3-5 kilókat emelgetsz. Ez egy napra elég sok és tényleg a nap végén érzed csak igazán, h dolgoztál. Az jó, h reggelre általában ki tudom pihenni magam, testileg is és szellemileg is.

Közben haladunk az esküvőszervezéssel is, már van dj-nk, lesz vendégajándék is, úh úgy néz ki, mégsem lesznek utolsó pillanatok, amikor be kell szerezni vmit v vkit :)

2012.06.12.

Vélemény, hozzászólás?