jún 13

?1 problémán túl vagy, holnap jön két újabb? ? vagy még aznap

Elég rég posztoltam, egyrészt mivel elkezdtük varacskolni a kocsin a lyukakat, ezért DD-nél állt elég sokáig a. Lényeg a lényeg, a varacskolást feladtuk, helyette teljes felújítás lesz, némi morcosítással, de erről később. A lényeg, le kellett cserélni az irdatlanul rég elhasználódott légszűrőmet, és mivel tisztességes árban nem voltak szűrők, úgy döntöttem befektetek egy K&N mosható típusspecifikus szűrőbe. Azért finoman hozzáteszem elég nagy lendületet adott a dolognak, hogy  50%-os kedvezménnyel tudtam beszerezni, így a 25 ezer pár száz forint helyett csak 12 ezerbe került.

 

A beépítést követően futottunk is egy tesztkört,  majd hazafelé is mentem egy tisztességesebbet, és elmondhatom hogy megérte a befektetést, érezhetően jobban megy, még az új gyárihoz képest is. Ha rendesen forgatva van, akkor jön ki igazán a különbség.

Na de, hogy a mese némi tanulsággal érjen véget, azért csak kib*szott velem a drága kis …, napok óta érzek némi benzinszagot. Nem a motortérből jön, és nincs folt a kocsi alatt. mi más is lehetne, a TANK. A tank tetejéről szivárog a benzin, de nem annyira, hogy látsszon, inkább csak szivárog.

Két lehetőség van:

  1. Elrepedt a tank: nagy szívás nincs másik, hirtelen nem is tudok szerezni, utángyártott meg heroináron
  2. Lelazult valamilyen cső, Ez még a szerencsésebbik eset, persze mivel paranoiás vagyok jönnek a kérdések? Miért?

Hát holnap kiderül, addig is szerzünk tanktömítőt, és bízok a legjobbakban.

Megosztom!PrintFacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedInLiveMySpaceRSSTumblrAdd to favorites

Vélemény, hozzászólás?