nov 08

Ránd

Voltunk Oxfordban mert az jó. A muz bagyon fasza volt, az egyiptom temas termekben igazi mumia kollegak is voltak halott allapotban. Kedvelem a halott embereket, aranylag turheto mennyisegben panaszkodnak. Oxford setaloutcajan minden draga, az epuletek szepek, 10 meterenkent mas vallas kovetoi lehetunk (es erdekes modon ezek nem verekednek ossze). Elo zene is van, tokeletesen ellenpontozza a halott mumiasokat.
Minden pub tomve, egy kis utcaban ettunk vegul, elfelejtettem, hogy ihatnek sort is, mivel busszal voltunk. Az oxfordi parkolasi rendszer a leghulyebb a vilagon = a picsaba kell parkolni  majd onnan bebuszozni. Vagy draga is. Ezert busz, ami Oxford kozepen tesz le.

A kabatomat alltaban megette a penesz. Kimostam, de a kek anyag rozsdafoltos maradt es igy ronda. Ezert kabatot is kerestunk. A Primarkban valami megszallhatta a vezetest, mert en ?13-ert, asszony ?25-ert vettunk pontosan olyan kabatokat, amik New Lookban meg BHS-ben ?45-65 kozt szortak.

Mellekesen, a ruhafestek dye, de a felreertesek elkerulese vegett jobb, ha fabric dye-t keresunk. Talalni nem fogunk se a 100forintosban, sem pedig a rongyasznal (meter- es rovidaru kereskedo vagy miaszar, anyagbolt). Miert is lenne ruhafestek egy anyagboltban, hiszen az szinte oximoron. Mar tudom, hogy az Asdaban van.

A school run az az, mikor az idegbeteg anyuka iskolaido vegen begyujti a gyerekeket autoval. Mert 13 evesen hazabuszozni az valami istenkaromlas (balsphemy) lehet. Arra is csak most jott ra a fonokom csaja, hogy ha a kozelben a masik anyuka is ugyanugy schoolrunol, akkor beoszhatjak vetesforgoba (carpool, lift share).

Az aramgaz dragult itten, ezert majd cserelni fogok szolgaltatot (EDF–>Ebico). Ennek kapcsan megneztem, otthon hogyan lehetne szolgaltatot valtani. Igy egyre kevesbe akarok hazakoltozni.

Nem emlekszik valaki a modszerre ahogy a valos arakat ki lehet szamolni? pl. ahol van havi dij es az egysegar olcsobb vs. ugyan az egysegar kicsit magasabb, de nincs havi dij. Tanultunk ilyet a Egyetemen, meghozza a Kvantitativ modszerek tantargyban, es Excelben lehet megoldani, tehat talan Solveres tema, vagy linearis programozas, de nem jut eszembe, hogyan kell, sem a neve, hogy rakeressek.

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Vélemény, hozzászólás?