nov 11

Wolverton

Reggel sikerült sokáig aludni, úh nagyjából kipihentek is vagyunk :) Tegnap kaptunk egy értesítőt, h levelünk érkezett, menjünk be érte a postára. Csak az nem volt az értesítőn, h kitől kaptuk, úh nem tudtuk, ki küldte, miért, fontos-e. Szóval bementünk reggel érte. Kiderült, h csak egy reklám anyag volt, h ha már volt balesetünk, akkor olcsón tudunk bérelni kocsit, amíg javítják a miénket… Szerencsére ugye csak a lámpa sérült, úh asszem most kihagyjuk az ajánlatot. Meg ezért kár volt bemenni érte. Ezután elmentünk a wolvertoni Tesco-ba, h bevásároljunk. Előtte viszont mondta Ráci, h kinézett otthon egy pubot és együnk ott, úh jól meglepett ezzel :) A hely maga nagyon hangulatos, egy hatalmas család volt bent éppen, közülük vkié volt a pub. Volt ott punk apuka, kisbaba, nagymama, anya, nagybácsi, stb. A felszolgálók is sima otthonka ruhában voltak. Amikor megérkeztünk, akkor tisztították le az asztalokat. A nő nagyon kedves volt. A helyről bővebben: http://www.northwesternwolverton.co.uk/
Az ebédünkről :)

  

Ezután elmentünk a Tesco-ba bevásárolni. Láttunk egy magyar párt, azaz hallottuk őket. Annyira, de annyira jó volt magyar beszédet hallani, h hihetetlen. Rájuk akartam köszönni, de nem voltak pont olyan passzban, úh inkább nem erőltettem a dolgot… Viszont kaptam Rácitól egy macskafej formájú sapkát :) Azonnal beleszerettem… a macskásba is :D Műfenyőt is néztünk, de nem sikerült megállapodnunk, úh egyelőre napoltuk a dolgot. Mondjuk kicsit beteg, h volt fehér fenyő, fekete fenyő is. Asszem csipkebogyó volt a másik, ami szép levelek között, 3 bogyó, amiből az egyik világít. Hát nem rossz, de uhhh… Mi sima műfenyőt szeretnénk, színes lámpákkal meg néhány gömb dísz rá, amolyan retrósan.

Mikor hazaértünk, segítettünk a lámpán, megszereltük magyar módra :D Itthon meg még mostam, mosogattam, kicsit pakolgattam, meg persze dicsekedtem a macskás sapimmal mindenkinek. Ez a nap nagyon hamar elszaladt, várom már az óraátállítást, h legalább sokáig legyen világos estefelé is.

2012.11.10.

Vélemény, hozzászólás?