nov 25

Hétvége, jövő hét

A szombati nap elég jóra sikeredett. Bementünk kocsival centerbe, mert karácsonyi vásárt tartottak. Nagyon taknyos időnk volt, hidegnek nem annyira hideg, de párás, esős.  A mall előtt egy db parkolóhely nem volt, teljesen zsúfoltak volt. Szerencsére még megvolt az érvényes ingyen parkolási lehetőségünk Conniborough-ban, úh végül ott parkoltunk. Nincsen túl messze a malltól. Vittem a jó kis IKEA ernyőmet és ugyan felül tényleg nem áztam el, de a felforduló kövekből előtörő áradás szétáztatta a cipőmet. Amikor beértünk a mallba, már mindenhol láttuk a karácsonyi díszítést. Persze, hagy ne mondjam, h köze sincs az otthoni, meghitt díszítésű, fagyban bodegások, finom illatokhoz képest… Végülis a center közepén rendeztek egy kis giccses városkát, bodegákkal, meg minden funny dologgal a gyerekeknek. Nem lett volna rossz az alapötlet, de a sok fényességes tündérmündér továbbra is fényben úszós, az kicsit sok volt nekem. A képek magukért beszélnek azt hiszem :)

      

      

Most mindenki karácsonyi lázban ég és igazából én is, de mi majd csak január végén vesszük meg a karácsonyi ajándékokat és februárban már át is tudjuk adni őket…. Rengetegen voltak, alig lehetett mozdulni, úh túl sokáig nem maradtunk. Itthon már csak pihiztünk, filmeztünk.

A jövőhétről meg előljáróban csak annyit, h belecsapok keményen a special-exportba. Szerdán egyedül leszek, úh most ezen parázok kicsit. Elvileg lesz, aki segít majd, ha bármi gond lenne, de azért mégis… Szóval lesz pár dolog, amit holnap-holnapután egyedül csinálok végig és meglátjuk. Igazából inkább szívesebben segítek a supervisornak, minthogy én csináljam egyedül, de sajna ez nem kívánság műsor. Mindenesetre szurkolásokat most is szívesen fogadok mindenkitől :)

2012.11.25.

Vélemény, hozzászólás?