dec 28

Karácsonyi összefoglaló

24-e előtt kimentünk a helyi piacra, ahol múltkor csak körbenéztünk. A töltöttkápihoz kellett szereznünk füstölt szalonnát és szerencsére rá is leltünk egy lengyel hentesnél. Kérdés nélkül megkóstóltatta velünk a sonkát és a szalonnát is, vettünk is a szalonnából. Itthon előkészítettük, majd megcsináltuk a töltöttkápit, én megcsináltam a francia salátát és a kaszinó tojásokat. Vettünk némi alkoholt is, de bizton számíthattunk Editre is :D Ráadásul kaptam Edittől egy jácintot is, úh életem első virága ebben a lakásban, azonnal sokkal jobb hangulatom lett tőle :)

24-én Edit 2 körül érkezett, dumálgattunk, ettünk-ittunk és kitaláltuk, h végre menjünk már el a feldíszített utcába, aminek mindenki a csodájára jár, így hát felkerekedtünk és elindultunk. A képek annyira nem adják vissza, amit láttunk, de iránymutatónak jók lesznek :)

DSCF3004   DSCF3009  

DSCF3098   DSCF3100 

DSCF3115   DSCF3119

DSCF3125

Este folytatódott a duma-kaja-pia hármas, aztán néztünk pár filmet és miután kidőltünk, aludtunk :) Azóta lényegében csak pihengetek, meg filmet nézek, persze angolul. Ráci tegnap bement dolgozni, mert munkanap volt tegnap, meg ma. Kérdeztem tőle, h a többiek is beértek-e. Mondta, h egyedül van. Ez reggel 10kor gyanús volt. Mondtam, h kérdezzen rá skype-on az egyik kollegájánál, h tényleg be kellett-e jönni. Nos, azóta sem válaszolt. Viszont Ráci 3kor lelépett. Ma csak itthonról dolgozik.

Gondolkoztunk a szilveszteren is, Edit mondta, h ők mennek egy szórakozó helyre, de 25font a belépő fejenként… Úh lehet, h elmegyünk máshova, de lehet, h csak itthon leszünk és Skype-olunk az otthoniakkal. Tervezem, h csinálok lencsesalit (főtt lencse, tejföl, virsli), meg vmi sonkát főzünk. Meglátjuk.

Barátnőmék kinéztek egy telót és megkértek, h itt vegyük meg nekik, mert otthon sokkal drágább. Épp mázlink volt, mert még akció is volt rá, és nem volt szállítási költség, pedig 3 országon keresztülment. A DHL oldalán végigkövethető volt, h hol tart éppen a csomag. Szóval így tudtuk, h nagyjából mikor érkezik meg hozzánk. És végül ma megérkezett, épségben :)

2012.12.28.

Vélemény, hozzászólás?