febr 03

Bazzzzzzz*

Csupa rossz hír, fokozódva… Pénteken még minden a legnagyobb rendben volt, mindennel. Aztán jött a szombat… Reggel mentünk be az ingatlan irodába, h kiválasszuk a burkolatokat. Most másik nő volt ott és mondta, h nem most választunk, hanem később, mert lehet, h másból lehet majd választani és ha most választunk, nem biztos, h az lesz… Nézegetjük a tervrajzokat, egyszercsak a 4. féle rajzon ott van egy Bus Stop felirat, pont az ablakunk alatt. Hát ezt nagyon furcsállottuk. Mikor lebeszéltünk mindent, megnéztük megint a házat és az utcát magát. Ezek keskeny utcák, tehát egy busz és egy kocsi fér el egymás mellett, ha elhaladnak egymás mellett. Visszamentünk, h kérdezzenek már rá erre, mert ha sűrű járat lesz, akkor mi nem tartunk igényt mégsem a házra. Amúgy is a járdáról belátni a konyhába, nem akarom, h az ott buszra váró emberek bebambuljanak, unalmukban szemetelnek, v ha partyarcok akkor bedobják az ablakot, vagy mittomén. Úh ez nagyon nem tetszett, főleg, h miért az utolsó hetekben kell ezt megtudni. Úh jövőhéten kapunk hívást ezzel kapcsolatban, h tényleg ott lesz-e a buszmegálló és milyen járat.

Ezután elmentünk ebédelni, majd bevásárolni. Mikor visszaértünk a kocsihoz, akkor vettem észre, h eltűnt a telefonom. Persze rögtön megnéztük a kocsiban, a kocsi mellett. Ráci rámcsörgött, kicsöngött. Úh gondoltam vagy megtalálták és leadták v még nem találták meg. Visszamentünk a bevásárlóközpontba és Ráci megint meg akart csörgetni, de látta, h nincsen térerő, tehát az enyém sem csönghetne ki. Ezután kikereste a pub számát, ahol ebédeltünk és felhívta őket, érdeklődött. Szerencsére megtalálták a parkolóban, így gyorsan visszamentünk oda és oda is adták, hát nagy kő esett le a szívemről, mert mondom más sem hiányzik.

Vasárnap mit sem sejtve ártatlanul kapott Ráci levelet a hitelügyintézőtől, h minden rendben, de annyi gond azért mégis akadt, h a törlesztőrészlet majdnem egy százassal több lenne. Persze ezt úgy fogalmazta meg, h csupán csak ennyi és ennyi lesz a törlesztő. Persze jól felhúztuk magunkat, mert az indok az volt, h ÉN nem vagyok kint elég ideje és ezért magasabb, MIATTAM. Erre vissza írt Ráci, h ez mégis hogyan és próbálja meg szépen az októberi érkezésemet betenni, minthogy akkor kezdtem itt élni, merthogy mi nem tudtuk, h ez annyira fontos szempont. Küldött neki egy linket is, h más bankok jóval alacsonyabb árat kínálnak és, h valóban így áll hozzá az ő bankjuk. Meg persze azt is megpendítette neki, h ez is meglepetésként ért minket, akárcsak a buszmegálló. Mivel egyáltalán nem létkérdés, h lakást vegyünk, ezért ha lesz ott buszmegálló bármikor is a jövőben v marad a magasabb törlesztőrészlet, akkor búcsút intünk. Nyilván fájós szívvel, mert már sok mindent terveztünk és elképzeltük, meg mindig néztük, hol tartanak vele és minden jó lenne, csakhát…. Elvileg tehát jövőhéten minden kiderül.

2013.02.03.

Vélemény, hozzászólás?