febr 10

Ez a hét?.

… sűrű volt, de nagyon jó. Egész héten a despatch-on voltam :) Pénteken délelőtt iszonyú rosszul lettem, görcsölt a hasam, aztán a fejem fájt és szédültem. Mondtam Chris-nek, hha nem gond, akkor hazamennék. Mire hazaértem persze elmúlt. Úh kitakarítottam az egész lakást, meg megint nekiálltam tanulmányozni az Inkscape-et. Most már egyre több mindent felfedeztem, úh talán lassan tudok majd alkotni bármit is :) Estére persze megint fájt mindenem. Sztem az emelések megint kicsit megártottak, mert rengeteg mindent kellett pakolni. Pénteken még mondta Chris, h hétfőtől megint menjek a special-re…. hát codássz…

T jelentkezett a másik állásra, amit ajánlottak neki telefonon, mert jófej. Elmondta Chris-nek is és vár ajánlatot, h miért maradjon itt. Abban maradtak, h megkérdezi a nagyfőnököt arról, h mi lenne, ha kifizetnének neki egy intenzív angol tanfolyamot, ami 500font. Ez ilyen hivatalos angolra oktat. A második opció a tanfolyamra az volt, h ha ketten mennek, akkor olcsóbb és T engem javasolt :) Szóval ez tök rendes volt tőle, jól meglátjuk, mi lesz ezzel.

Ma 10re mentünk a Barratthomes-hoz megnézni egy másik lakást. Nem volt rossz, hanem nagyon szép. Annak is volt terasza, ehhez járt két kocsibeálló és kert is. Viszont a konyhafelszerelésben csak a gáztűzhely van benne. A sales-es fazon elmondta az egész életét, ott voltunk egy órát. Tervrajzokat nézegettünk meg mindenfélét. Érdekes volt, szép is minden, meg a fazon is jó fej volt. Ezután felhívta Ráci a Charles Church-öt, mert pénteken kaptunk egy üzenetet, h hívjuk vissza őket, mert van megoldás a buszmegre. Mondta Tracey, h menjünk be 2re. Ezért megejtettünk még egy bevásárlást és beültünk ebédelni a Mekibe. Hát kb 40 millióan voltak és amint felszabadult egy hely, már foglalt is volt. Mi is vadásztunk, aztán nagyjából 10 perc után vkik elmentek és mi voltunk a leggyorsabbak. Húztuk az időt, aztán elindultunk az irodába. A csajszi elmondta, h valóban terveztek oda buszmegállót, de ott nem fog járni busz. Egyelőre…. de ők azt nem tudják garantálni, h soha. Mondtuk, h ez így nekünk nem jó, mert nem is így ajánlották a lakást, mielőtt elfogadtuk. Tracey nagyon erősen elgondolkodott, majd mondta drámai színjátékkal, h mi lenne, ha. Ha felajánlanák a sarki, drágább lakást, ugyanazért az összegért, amennyiért a mostanit vettük volna meg. Mondtuk, h az úgy nem lenne rossz. Elintézett pár telefont, persze ezt már csak azért, h tényleg elhigyjük, ő ezt most találta ki és egyeztet még az illetékesekkel. Na, a lényeg az, h megkaptuk inkább a sarki lakást, aminél egy szomszédunk lesz csak, szemben pedig ugyan két ház épül, de a mi lakásunk pontosan közötte van, tehát előttünk majd a másik házlakók kocsibeállójának kisutcája lesz, mögöttünk pedig a parkoló. Így lényegében 5000fontot ajándékoztak oda, v inkább alkudtunk le, nézőpont kérdése. Lényeg, h jól jöttünk ki és így tényleg lesz sajátunk :) Vmiért ez a ház inkább májusra készül el, ezzel kapcsolatban még majd keresnek minket hétfőn, h mikor is készülnek el pontosan. Nice :)

2013.02.09.

Vélemény, hozzászólás?