márc 11

Homeless

Az nem baj, ha a lakas nem lesz kesz marciusban. A baj az, ha ezt nem mondjak meg. Szerencsere nem toroltem a hangpostambol az uzenetet, mely szeritn “ajkankonfirm it’s march”, ugyhogy erre nem nagyon tudtak mit mondani. Az van, hogy a landlord mar meghirdette a lakast apr1-i bekoltozessel meg minden ilyen. Szoval 31-en onnan mennunk kell, es hiaba van egy zsiruj hazunk, abba nem mehetunk bele. Fasza az ilyen. Legalabb kivalasztottuk a mifenet – nem volt tul nagy valasztek egyebkent:

fürdő fal:
http://www.tile-solutions.co.uk/productdetails/480/ctsa3a-city-beige-300×200.aspx

fürdő padló:
http://www.pearsonfloorings.co.uk/acatalog/BottocinoCream.html

konyha padló:
http://www.johnson-tiles.com/Global/ProductDetail.aspx?ProductCodeID=10049&SampleCodeId=10050 A kepen nem latszik, de ez nem sima, hanem reces kicsit es az arnyekok meg a barazdak miatt egyaltalan nem egy csillogos ize ez.

szekrény nyele:
http://www.thekitchenstore.co.uk/product/brushed-nickel-fusion-rounded-end-handle/

szekrény front:
http://www.manhattan.co.uk/images/ranges/large/kitchen-door-f16-plum-wood-large.jpg

pult:
http://www.manhattan.co.uk/images/surfaces/kitchen-worktop-ipanema-white.png

nappali, előszoba:
http://www.pearsonfloorings.co.uk/acatalog/SmokedCedar.html Eloben ez sem pont igy nez ki.

Ettem birkaporkoltet, bar pakisztaniul teljesen maskent hivjak. Ez Edit miatt van, aki mindig porog es szervez nekunk programokat, mi meg jol elmegyunk. Rendszerint berugok mint allat de most legutobb parom jart igy, hehe. Nade, hogy most volt kaja, Ali fozott nagyon, es minden finom volt, ajanlom a kitchensurfinget mindenkinek.

Amugy tettem fel meg kepeket meg irtam bejegyzest, de fogalmam sincs, hova lettek. Jelenleg a szaloncukromnak orulok. Tanulok JNCIA-t ami a CCNA Juniperul. Mert ingyen van, annyit meg meger. Szegeny Cipo. Ja meg E-Korea. A tozsden is lufikaznak, ideje resen lenni, mikor kell hirtelen megszabadulni mindentol. A Speedline taxi nagyon vicces, az ut vegen azt kerdezik, mennyit szoktunk fizetni altalaban. Es annyit kell.

Latszik a valsag, meg mindig hideg van, -1 is volt. Pedig minden NTP szerver szerint marcius van, ami koztudottan tavasz. A kiralyno miert nem importal meleget?

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Vélemény, hozzászólás?