márc 09

Kemény hét, lazítás

Hétfőtől szerdáig egyedül dolgoztam bent. Hétfőn csak az ebédszünetem tartottam meg, kedden-szerdán meg még egy szünetem. Igyekeztem mindent időre befejezni és jól csinálni. Gondoltam, úgyis majd később derül ki, h jó voltam-e, amikor megkapják a cuccaikat a népek :) Nagy hajtás volt, főleg, h egyedül csináltam mindent. Végül sikerült mindent elintéznem, megcsinálnom, leszerveznem, csomagolnom. Még telefonáltam is.

Volt egy megrendelés, amit kértek, h még ne küldjek ki, mert még jön hozzá még egy. Viszont azt nem tudtuk letölteni a rendszerbe, mert volt vele vmi probléma. Persze engem meg baszogattak, h ennek aznap ki kell mennie, akkor is, ha meghal vki. De mivel rossz volt a rendszer, lehetetlen volt. Ráadásul később sem tudták javítani, úh mondtam, h sorry, de ez van. Ami a mák az egészben mégis, h véletlenül mégis kiküldtük a másik megrendelést, így azt másnap már megkapták :) Csütörtökön, mikor jött vissza T, átnéztünk mindent, összességében teljesen elégedett volt velem. Persze, hagy ne mondjam, h csüt-péntek kb semmi meló nem volt, úh végül péntek du már lapokat csomagoltunk mindannyian. Ilyen az élet :)

Csütörtökön elkísértem Rácit Londonba, mert egy szervert kellett elhoznia és lepasszolni. Persze aznapra volt betervezve, h jön egy ügynök csaj, aki megmutatja a lakást egy érdeklődőnek. Mondta neki Ráci, h oké, de 5 és 6 között jöjjenek, mert utána le kell lépnünk. Ugyanis 8ra kellett ottlenni a szerverért Londonban. 6kor felhívta Ráci az ügynökséget, h mégis hol a csaj, mert mennénk. Hát ő nem tudta, de mondta, h most végeztek egy lakásnézéssel, úh hamarosan itt kell lennie. Hát nem volt. Ráci megint felhívta őket, h még várunk egy kicsit, aztán elhúzunk. A srác mondta, h rákérdez a csajnál és utána visszahív minket. Na, azóta is hív…. Nem tudom, h engedhet meg magának ilyet egy ügynökség… Fél 7kor zártuk az ajtót. Volt nálunk céges GPS, meg a telókat is vittük, azon néha jobban lehetett követni az utat. Londonban az utak borzadalmasak. Iszonyat keskenyek, össze-vissza mennek, tekeregnek. Nyilván nem mindegy, h melyik sávban mész, mert totál máshova lyukadsz ki, ilyen apróságok. Lényegében szépen felértünk úgy 2 óra alatt. Hazafelé viszont a hazavezető út egy szakasza le volt zárva, ami rávitt volna minket az autópályára. Vhogy ki kellett kerülnünk. Ráci rámbízta a navigálást, ami köztudottan hiba. Lényegében egy órát még csalinkáztunk, mire a helyes útra tévedtünk. Találtunk út közben egy éjjel-nappali Tescot, ott vettünk szendvicset, megettük és mentünk tovább hazafelé. 2re értünk haza, eléggé mosottak voltunk. 4 óra alvás után meg jöhetett a kelés, csodás volt :)

Korábban Edit mondta, h lesz egy összejövetel nála pénteken, ilyen sütés-főzés és, h menjünk el. Estére összekaptuk magunkat és átmentünk. Előtte ittam már Baileys-t, ott meg vodkáztam. Mivel eleve fáradtabb voltam, ezért gyorsabban is hatott.. Nagyon jól éreztük magunkat, beszélgettünk mindenkivel. Elmentünk Bletchley-be bulizni, ill. pontosabban, csak odamentünk, de Ráci már a kocsiban elaludt, olykor én is, úh inkább taxit hívtunk és hazajöttünk. A hülye szoba még forgott egy ideig, aztán sikerült elaludni. Ma későn keltünk, nem meglepő módon és délután átmentünk Edithez, mert otthagytuk a kocsit tegnap. Ettünk, beszélgettünk a többiekkel, aztán elmentünk megnézni a házikót, ami már nagyon jól halad:

CAM00242

Most este még mosok, eszünk és kész is. El is ment a nap.

2013.03.09.

Vélemény, hozzászólás?