júl 03

Milyen szinu terror?

Eddig is volt egynehany (nem keves) dolog, ami miatt gyokerestul dobta le az agyama  biztositekot. De a legszebb AVO-s, 3/3-as idoket idezo kaderpolitikara es koncepcios perekre nem voltam felkeszulve.

http://index.hu/belfold/2013/07/03/a_bizalmasok_kaszaltak_a_politikai_ugyeket/

“…minden esetben a fideszes önkormányzat nyert hat kirúgott köztisztviselővel szemben. A felmentett dolgozók úgy érezték, azért rúgták ki őket, mert nem vettek részt a Fidesz egyik nagy, Bajnai-ellenes tüntetésén.”

“Az ügy megítélésében nem volt zavaró tényező, hogy több ítéletben szinte a teljes indoklást kopipésztelték úgy, hogy még a tanú elrontott nevét is átemelték.”

“A kirúgottak szerint az önkormányzatban később pontosan számon tartották mindenkiről, hogy részt vett-e a tüntetésen vagy sem.”

LOL. Azert ez kemeny. Lathato, hogy ezek szerint Fideszisztanban gyakorlatilag barki barmiert kirughato/elitelheto, mert van hozza formanyomtatvany. De a legnagyobb bun az, ha ketelkedunk a Nagy Testverben es nem ordibalunk hangosan az Ot perc gyuloleten. Mar a nyugdijpenzem lenyulasat is nehezen viseltem. De az egyszeri alkalom (mivel nincs tobb belole) meg ize. Viszont a fentit barmikor barkivel meg lehet jatszani, barmilyen indokkal. Na ez a durva.

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Vélemény, hozzászólás?